• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zebra Veldspaat

Zebra Veldspaat wordt ook wel 'Zebradoriet', 'Schriftgraniet' of 'Grafisch Rookkwarts' genoemd. Deze steen heeft een beige basis met gevlekte bruine insluitsels. Het is een nog best onbekende steen, terwijl deze juist heel bijzonder is! Zebra veldspaat is namelijk een samengestelde steen van rookkwarts in een matrix van veldspaat, bijvoorbeeld maansteen. Het is een hele mooie steen, die iedereen wel kan gebruiken. Hij past dan ook bij elke chakra.

Zebra veldspaat is een niet heel veel gevonden steen. Hij komt voor in bijvoorbeeld Brazilië, China, India, Australië, Kazachstan, Madagaskar, Mexico, Mongolië, Namibië, Uruguay en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van zebra veldspaat...

Zebradoriet staat bekend als een helende steen. Het is een gaatjes vullende steen. Zo fixt hij gaten in het aura en balanceert en heelt het de chakra's. De steen heeft een beschermde werking tegen zware en donkere energieën. Zebra veldspaat kan je helpem om op niet klassieke wijze je doelen te bereiken. De steen zorgt ervoor dat je goed in jezelf kan kijken, maar ook de kracht kan vinden om zonder grenzen verder te gaan. Het is een hele fijne steen om je te ondersteunen tijdens je spirituele reis en groei.

De mentale werking van zebra veldspaat...

De energie van de zebra veldspaat, is zacht en omarmend. Dit maakt ook dat hij een beschermende werking heeft en goed kan ondersteunen bij het verwerken van verdriet en trauma's. Emotioneel geeft de steen stabiliteit, (zelf)vertrouwen en de kracht om je te centreren naar jezelf. Het is ook een hele fijne steen voor mensen die moeite hebben met vertrouwen richting anderen. Zebradoriet maakt je meer bewust van je doel en ambities.

De lichamelijke werking van zebra veldspaat...

Lichamelijk werkt de zebra veldspaat zowel op korte, als lange termijn. Wanneer je je erg moe of futloos voelt kan de steen je een fijne boost geven. op langer termijn detecteert de steen energetische disbalans en geeft hij je lichaam de energie om deze los te laten. Omdat hij focust op jouw energetische balans, brengt de steen je terug in de energie die jij nodig hebt en het beste voor je is. Zo is deze steen heel geschikt voor mensen met klachten van een burn-out of ADHD. Zebradoriet werkt verder ontgiftend en ontzurend voor het lichaam. De edelsteen kan je helpen bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. Daarnaast werkt de steen in op (slag)aderen, longen, zenuwen, de wervels en het wervelkolom. Het is een hele fijne, ondersteunende steen bij hernia's en problematiek aan de zenuwen.

Reinigen en opladen...

Zebra veldspaat kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023