• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zebra Calciet

Zebra Calciet is een combinatie van calciet, aragoniet en onyx. Hij wordt gekenmerkt door zijn gestreepte patronen, die lijken op de strepen van een zebra. De contrasterende kleuren zijn het gevolg van de aanwezigheid van verschillende mineralen of onzuiverheden in de calcietmatrix. Zebracalciet kristalliseert in het trigonale kristalsysteem en vormt rhomboëdrische of scalenoëdrische kristallen. De kristalstructuur is vergelijkbaar met die van andere calciet varianten, maar het kenmerkende gestreepte patroon onderscheidt hem.

De werking van Zebra Calciet...

Zebracalciet wordt geassocieerd met evenwicht, harmonie en aarding. Het kan de energieën van lichaam, geest en ziel in balans brengen, waardoor een gevoel van stabiliteit en innerlijke vrede wordt bevorderd. Zebracalciet kan helpen de chakra's op één lijn te brengen en de energiestroom door het lichaam te vergemakkelijken. Zebracalciet heeft een kalmerende en stabiliserende energie die emotionele genezing en evenwicht bevordert. Het kan helpen stress, angst of spanning los te laten en een gevoel van ontspanning en rust te geven. Zebracalciet stimuleert emotionele veerkracht en zelfacceptatie.

Zebracalciet wordt geassocieerd met spirituele groei, bewustzijn en transformatie. Er wordt aangenomen dat het de verbinding met hogere rijken, spirituele gidsen en iemands hogere zelf vergemakkelijkt. Zebracalciet kan helpen bij meditatie, visualisatie en toegang tot innerlijke wijsheid. Zebracalciet heeft ook aardende en beschermende eigenschappen die helpen beschermen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het kan een sterke energetische grens rond de aura creëren, waardoor een gevoel van veiligheid en geborgenheid wordt bevorderd. Zeker een hele fijne stenen om te gebruiken bij meditaties.

Reinigen en opladen...

Calciet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023