• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Yttrium Fluoriet

Yttriumfluoriet, ook bekend als Yttrium Calciumfluoride of Yttrium-gedoteerd fluoriet, is een verscheidenheid aan fluoriet die yttrium bevat als een significante onzuiverheid in de kristalstructuur. Dit zorgt voor een zachte lavendelkleur in de steen. De exacte eigenschappen en toepassingen van yttriumfluoriet kunnen variëren, afhankelijk van de kleur en de specifieke aanwezige onzuiverheden.

De werking van Fluoriet ...

Fluoriet wordt vaak gezien als een steen die mentale helderheid en focus kan bevorderen. Ze kan helpen bij het verminderen van verwarring en chaos in gedachten. Veel mensen geloven dat fluoriet kan helpen bij het afschermen van negatieve energieën en bescherming biedt tegen psychische aanvallen. Het mineraal wordt verondersteld te helpen bij het reguleren van emoties en het bevorderen van emotionele stabiliteit, waardoor het nuttig kan zijn bij stressvolle situaties. Fluoriet wordt vaak gebruikt bij meditatie en innerlijke groei. Ze kan de intuïtie versterken en helpen bij het verkennen van spirituele dimensies. Fluoriet wordt in verband gebracht met verschillende chakra's, afhankelijk van de kleur van het mineraal. Bijvoorbeeld, paarse fluoriet wordt geassocieerd met het derde oog-chakra en kruinchakra. De steen wordt soms gebruikt om creativiteit te stimuleren en artistieke expressie te bevorderen.

Reinigen en opladen...

Yttrium Fluoriet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023