• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Witte Topaas

Witte topaas is een edelsteen die gewaardeerd wordt om zijn helderheid en glans. Het is een kleurloze variëteit van de mineraal Topaas. Hoewel het meestal kleurloos is, kan witte topaas ook lichte tinten van blauw, geel, roze of groen vertonen.

Witte topaas wordt vaak gebruikt als een alternatief voor diamanten vanwege zijn gelijkenis in uiterlijk. Het staat bekend om zijn sprankelende en heldere uitstraling.

De werking van Witte Topaas...

Witte topaas wordt beschouwd als een steen van zuiverheid, helderheid en positieve energie. Het wordt geassocieerd met het versterken van de geest en het bevorderen van helder denken. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van kalmte.

Daarnaast wordt witte topaas soms gebruikt om de communicatie en expressie te bevorderen. Het helpt bij het uiten van gedachten en emoties op een heldere en constructieve manier. Het stimuleert ook creativiteit en bevordert inspiratie.

Witte topaas wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild van licht om de drager heen creëert. Het versterkt spirituele connectie en het bevordert spirituele groei.

Fysiek gezien heeft de steen een verlichtende werking van pijn en ontsteking, zoals bijvoorbeeld bij artritis.

Topaas wordt geassocieerd met het ondersteunen van een gezonde spijsvertering, het verminderen van maagklachten en het stimuleren van de opname van voedingsstoffen.

Ook stimuleert het de stofwisseling. Het stimuleert efficiënte verbranding van calorieën en het ondersteunt een gezond gewichtsbeheer.

Reinigen en opladen...

Witte Topaas kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023