• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Witte of Beige Maansteen

Witte of beige maansteen, ook bekend als klassieke maansteen, is een veel voorkomende variant van maansteen die wordt gekenmerkt door zijn zachte witte tot beige kleur en zijn kenmerkende parelmoerachtige glans.

Witte of beige maansteen varieert van melkwit tot crèmekleurig, soms met lichte tinten van grijs of beige. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke samenstelling van het mineraal en de lichtomstandigheden. Net als andere varianten van maansteen vertoont witte/beige maansteen een optisch effect genaamd adularescentie. Dit effect creëert een zachte, glanzende gloed die lijkt te bewegen over het oppervlak van de steen wanneer deze wordt gedraaid of bewogen.

De werking van Witte/Beige Maansteen..

Maansteen wordt gezien als een steen die verbonden is met de maanfasen en cyclische veranderingen. Het kan daardoor helpen bij het afstemmen op de natuurlijke ritmes en het omarmen van veranderingen in het leven. Daarnaast wordt het vaak gebruikt als een steen van bescherming en kalmering. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en emotionele instabiliteit. Maansteen wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het openen van het derde oog en het bevorderen van een diepere verbinding met je eigen innerlijke wijsheid en het universum.

Maansteen bevordert emotionele balans, intuïtie en vrouwelijke energie. Het vergroot empathie, gevoeligheid en het versterkt de intuïtieve vermogens. Door zijn sterke verbintenis met vrouwelijke energie, helpt hij je om je vrouwelijke intuïtie en creativiteit te versterken, en is het ondersteunend bij het omgaan met vrouwelijke cyclusgerelateerde uitdagingen en hormonale schommelingen. Maansteen helpt bij het loslaten van oude emotionele patronen en bevordert acceptatie in tijden van verandering. Daarnaast biedt het ondersteuning bij het verwerken van emotionele pijn, het loslaten van negatieve emoties en het omarmen van nieuwe mogelijkheden.

Maansteen bevordert vruchtbaarheid en het ondersteunt een gezonde hormonale balans. Het kan daarom nuttig zijn voor vrouwen tijdens de menstruatiecyclus of menopauze. Ook wordt het gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en maagklachten te verlichten.

Reinigen en opladen...

Maansteen kan op allerlei manieren gereinigd worden. Let wel op met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Door deze een nachtje in het maanlicht te leggen kan de Maansteen nog een fijne boost krijgen!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023