• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Wilde Septarie

Een Wilde Septarie, ook wel bekend als een Septaria, is een unieke steen die bestaat uit een combinatie van verschillende mineralen. Het is een sedimentair gesteente dat meestal gevonden wordt in concreties, wat ronde of ovale knollen zijn die gevormd zijn door de opeenhoping van mineralen in scheuren en holtes in de aarde.

Septarieën hebben een kenmerkend uiterlijk met vaak gebarsten buitenlagen en interne scheuren die gevuld zijn met verschillende mineralen, zoals Calciet, Aragoniet of Chalcedoon. De buitenste laag van de steen is meestal verhard en de binnenste holtes bevatten de mineralen die zijn gegroeid door de interactie van modder, klei en organisch materiaal.

De werking van Wilde Septarie...

Septarie wordt geassocieerd met aarding, harmonie en het balanceren van emoties.

Het wordt gezien als een steen van aarding en balans. Het helpt om emoties te stabiliseren en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen. Het wordt ook geassocieerd met het vrijmaken van blokkades en het bevorderen van persoonlijke groei.

Daarnaast wordt Wilde Septarie vaak gebruikt om de creativiteit en intuïtie te versterken. Zo kan het bijvoorbeeld helpen om verborgen talenten naar voren te brengen en spirituele inzichten te verkrijgen.

Het versterkt ook je communicatievaardigheden en bevordert harmonie in relaties.

Fysiek gezien versterkt Wilde Septarie je skelet en botten. Het is namelijk rijk aan Calcium. Calcium is essentieel voor de gezondheid en kracht van botten en tanden. Het kan bijdragen aan het versterken van het skelet en het verbeteren van de botdichtheid.

Ook bevordert het de spijsvertering, vermindert het maagklachten en verbetert het de opname van voedingsstoffen.

Wilde Septarie wordt soms gebruikt voor energetische reiniging en het neutraliseren van negatieve energieën. Het kan helpen bij het zuiveren van de omgeving en het creëren van een harmonieuze atmosfeer.

Als laatste wordt Septarie geassocieerd met het verhogen van de vitaliteit en het stimuleren van energie. Het helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het bevorderen van een gevoel van welzijn en vitaliteit.

Reinigen en opladen...

Septarie kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Ook een hele fijne manier om de Septarie op te laden is door deze een nachtje in de aarde te begraven. Omdat de steen sterk in verband staat met de natuur, is dit een hele fijne manier om hem weer fris en schoon te maken!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023