• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Waveliet

Wavelliet is een fosfaatmineraal dat zich doorgaans vormt in kleine, radiale clusters van kleine, groene of geelgroene kristallen. Het wordt vaak aangetroffen in combinatie met andere mineralen en kan worden gebruikt als verzamelexemplaar of vanwege haar esthetische kwaliteiten.

De werking van Waveliet...

Waveliet kan worden gebruikt voor emotionele en spirituele genezing. Ze bevordert innerlijke vrede, evenwicht en harmonie. Waveliet kan worden gebruikt als hulpmiddel bij spirituele groei en zelfontdekking. Ze kan je helpen om verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en intuïtie.

Zoals veel groene stenen wordt waveliet geassocieerd met het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Ze werkt namelijk in op het hartchakra. Ze kan worden gebruikt tijdens meditatie of als een kalmerende invloed.

Waveliet is gekoppeld aan het hartchakra. Ze opent en activeert het energiecentrum, waardoor liefde, mededogen en vergeving worden bevorderd. Waveliet straalt positieve energie uit en ze wordt gebruikt om de positiviteit en optimisme te vergroten...

Reinigen en opladen...

Waveliet mag niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023