• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Water Agaat

Water Agaat is een agaatsoort met een heel specifiek uiterlijk. Hij wordt ook wel eens Blauwe Agaat genoemd. Hij heeft zijn naam te danken aan de golven die over de steen heen lijken te lopen.

Het is een Chalcedoon variant, die vooral bestaat uit waterpatronen en doorzichtige kleuren. Vaak zit aan de binnenkant van Water Agaat dan ook een soort grot waar restant water in te vinden is.

De werking van Water Agaat...

Wateragaat wordt gezien als een kalmerende steen die emotionele rust en balans bevordert. Hij transformeert negatieve energieën en bevordert een gevoel van kalmte en sereniteit.

Daarnaast versterkt hij je intuïtie en bevordert hij emotionele heling.

Ook wordt wateragaat soms gebruikt tijdens meditatie om een diepere verbinding met de elementen van water en emoties te bevorderen.

Fysiek gezien heeft de steen een kalmerende werking. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, waardoor het gevoel van kalmte en ontspanning wordt bevorderd.

Zoals de naam al suggereert, wordt wateragaat geassocieerd met de energie van water. Het wordt soms gebruikt om de vochthuishouding in het lichaam te ondersteunen, waaronder de hydratatie en het evenwicht van het lichaamsvocht. Daarbij heeft hij ook een verkoelende werking op het lichaam. Het kan helpen bij het afkoelen van oververhitte lichamen, zoals bij koorts of hittegerelateerde aandoeningen.

Als laatste verlicht het ontstekingen en irritaties. Het wordt soms gebruikt om symptomen van ontstekingsgerelateerde aandoeningen, zoals roodheid, zwelling en jeuk, te verminderen.

Reinigen en opladen...

Wateragaat kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023