• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Vuuragaat

Vuuragaat is een variant van agaat, een mineraal uit de Chalcedoon familie. Wat vuuragaat onderscheidt, is de opvallende combinatie van warme kleuren, waaronder rood, oranje en bruin. Het staat bekend om zijn levendige en vurige uitstraling, die doet denken aan een brandend vuur.

De werking van Vuuragaat...

Vuuragaat wordt gezien als een steen die vitaliteit en energie bevordert. Zo helpt het om vermoeidheid te verminderen, motivatie te verhogen en een gevoel van levendigheid te bevorderen.

Het wordt vaak gebruikt als een beschermende steen. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren en je te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Vuuragaat wordt geassocieerd met passie en creativiteit. Het kan helpen bij het ontwaken en versterken van je innerlijke vuur, waardoor je passie en creatieve expressie gestimuleerd worden.

Daarnaast bevordert het emotioneel evenwicht en helpt het bij het verminderen van stress, angst en innerlijke onrust. Het geeft je een gevoel van kalmte en balans.

Ook vergroot het je zelfvertrouwen en moed. Het ondersteunt je bij het nemen van beslissingen, het overwinnen van angsten en het tonen van assertiviteit.

Fysiek gezien heeft de steen een positieve werking op de bloedsomloop, algehele vitaliteit, energie en immuunsysteem.

Ook verlicht het ontstekingen, zoals artritis en andere gewrichtspijnen.

Reinigen en opladen...

Vuuragaat kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023