• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Vuur Opaal

Vuuropaal is een opvallende variëteit van opaal die bekend staat om zijn levendige oranje, gele of rode kleuren, die doen denken aan de vlammen van een vuur.

Vuuropaal wordt voornamelijk gevonden in Mexico, maar kan ook in andere delen van de wereld worden gevonden, waaronder de Verenigde Staten, Australië en Brazilië. De kleur van vuuropaal wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van ijzeroxide of andere onzuiverheden in de silicastructuur.

De werking van Vuur Opaal...

Vuuropaal wordt geassocieerd met het sacrale chakra, dat gekoppeld is aan creativiteit, passie en emotionele expressie. Het kan je helpen de creatieve vonk in je aan te wakkeren en je inspireren om je passies met enthousiasme en vitaliteit na te streven. Net als andere soorten opaal heeft vuuropaal een kalmerende en verzachtende energie die kan helpen stress, angst en emotionele spanning te verlichten. Het kan het emotionele evenwicht en de veerkracht bevorderen, waardoor je je gemakkelijker door uitdagende situaties kunt navigeren.

De levendige kleuren van vuuropaal symboliseren energie en vitaliteit. Er wordt gedacht dat het het fysieke energieniveau verhoogt en de algehele vitaliteit verbetert, waardoor het een heilzame steen is voor mensen die op zoek zijn naar meer motivatie en uithoudingsvermogen. Vuuropaal wordt geassocieerd met het element vuur, dat vaak wordt gezien als een symbool van transformatie en vernieuwing. Vuuropaal kan je helpen bij het loslaten van oude patronen, het loslaten van negativiteit en het omarmen van positieve veranderingen in je leven.

Van Vuuropaal wordt gedacht dat het de spirituele groei en het ontwaken stimuleert door de communicatiekanalen met hogere rijken te openen. Het kan de intuïtie, het inzicht en de paranormale vermogens vergroten, waardoor je dieper in contact kunt komen met je spirituele gidsen en innerlijke wijsheid.

Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023