• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Versteend Koraal

Versteend koraal, ook wel bekend als fossiel koraal, is een type fossiel dat gevormd wordt uit oude koraalriffen die gedurende miljoenen jaren gemineraliseerd zijn door silica (kwarts). Dit proces zorgt ervoor dat de oorspronkelijke organische structuur van het koraal wordt vervangen door mineraal, waardoor een duurzaam en aantrekkelijk gesteente ontstaat.

Versteend koraal komt voor in een scala aan kleuren, waaronder wit, grijs, bruin, zwart, rood, geel en roze. Deze kleuren zijn het resultaat van de verschillende mineralen die tijdens het fosfatieproces in het koraal zijn opgenomen. Het unieke, bloemachtige of honingraatpatroon van versteend koraal is een van de meest kenmerkende en aantrekkelijke eigenschappen. Dit patroon weerspiegelt de oorspronkelijke structuur van het koraal.

Versteend koraal wordt wereldwijd gevonden, met belangrijke vindplaatsen in de Verenigde Staten (met name in Florida en Michigan), Indonesië, Australië, Thailand en Zuid-Afrika. Deze locaties waren miljoenen jaren geleden bedekt door oude zeeën en oceanen waar koraalriffen floreerden.

De werking van Versteend Koraal...

Versteend koraal wordt beschouwd als een beschermende steen die helpt bij het aarden en stabiliseren van energie. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van veiligheid en stabiliteit te bevorderen. De steen wordt geacht te helpen bij het genezen van emotionele wonden en trauma's. Het kan helpen bij het loslaten van oude pijn en verdriet, en het bevorderen van een gevoel van vrede en acceptatie.

Versteend koraal is een krachtig hulpmiddel voor het verkennen van het verleden, zowel op persoonlijk als collectief niveau. Het kan helpen bij het oproepen van herinneringen en het begrijpen van oude patronen en levenslessen. Sommige beoefenaars van edelsteentherapie geloven dat versteend koraal gunstig kan zijn voor de gezondheid van de botten en gewrichten. Het wordt ook geassocieerd met de verbetering van de bloedcirculatie en het bevorderen van lichamelijke vitaliteit.

Versteend koraal is niet alleen een prachtig en uniek natuurverschijnsel, maar ook een steen met rijke spirituele en emotionele betekenissen. Het kan dienen als een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en heling, terwijl het ook esthetische waarde toevoegt aan sieraden en decoratieve voorwerpen.

Reinigen en opladen...

Versteend Koraal kan op allerlei manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan deze om te spoelen met water en te op- en ontladen in een op- en ontlaadsetje.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023