• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Valkenoog

Valkenoog staat ook wel bekend onder de naam 'Blauwe Tijgeroog'. Eigenlijk is het zelfs de voorloper van de Tijgeroog. Omdat het een nog niet-geoxideerde crocidoliet is. In het Engels wordt deze steen vaak erkend onder de namen 'Hawk's Eye' of ' Falcon's Eye'.

Valkenoog is een edelsteen die bekend staat om zijn karakteristieke blauwgrijze kleur en de aanwezigheid van reflecterende strepen, die lijken op het oog van een valk. Het is een variant van kwarts en behoort tot de groep van chalcedoon.

De werking van Valkenoog...

Valkenoog biedt bescherming tegen negatieve energieën en bevordert innerlijke kracht en zelfvertrouwen. De steen wordt vaak gebruikt voor moed en evenwicht, en kan helpen bij het bevorderen van helderheid van denken en het nemen van weloverwogen beslissingen.

Daarnaast wordt valkenoog soms gebruikt om de derde oog chakra te stimuleren, wat verbonden is met intuïtie en spiritueel inzicht. Het kan helpen bij het versterken van intuïtieve vermogens en het bevorderen van bewustzijn op een dieper niveau.

Fysiek gezien is Valkenoog erg geschikt voor het verlichten van pijn en ontstekingen. Hij kan helpen bij het verminderen van spierspanning, gewrichtspijn en hoofdpijn.

Ook bevordert hij een gezonde bloedsomloop. Het helpt bij het stimuleren van de doorbloeding en het verbeteren van de zuurstof- en voedingsstoffenstroom naar de weefsels en organen.

Daarnaast biedt deze steen ondersteuning aan de stofwisseling en spijsvertering. Het helpt een efficiënt metabolisme en gezond gewicht te bereiken.

Valkenoog wordt vaak gebruikt als bescherming tegen elektromagnetische straling, zoals van mobiele telefoons en computers.

Reinigen en opladen...

Valkenoog kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023