• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Ulexiet

De Ulexiet wordt vanwege zijn optische uitstraling ook wel de 'tv-steen' genoemd.

Volgens de traditionele definitie is Ulexiet echter geen edelsteen. Edelstenen worden vaak gedefinieerd door hun hardheid, kleur en zeldzaamheid. Ulexiet is relatief zacht en heeft een vezelige structuur, waardoor het niet zo duurzaam is als traditionele edelstenen zoals diamant of saffier.

De werking van Ulexiet...

Ulexiet vergroot je innerlijke inzicht en het bevordert helderheid van gedachten. Het helpt je geest te open te stellen voor nieuwe perspectieven.

De steen versterkt de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus. Daarbij stimuleert hij je intuïtie en spirituele groei. Vaak wordt hij dan ook gebruikt tijdens meditatie om de spirituele ervaring te verdiepen.

Ook helpt hij om emotionele blokkades te doorbreken en een gevoel van kalmte en innerlijke vrede te bevorderen. Hij ondersteund je tijdens het loslaten van oude patronen en bevordert emotionele heling.

Op fysiek vlak verlicht Ulexiet oogklachten, zoals vermoeide ogen, oogirritatie of droge ogen. Ook helpt hij bij het ontspannen van de ogen.

Daarnaast heeft het een positieve werking op hoofdpijn, migraine, reguleren van de bloeddruk, spijsvertering, maagklachten en opname van voedingsstoffen.

Reinigen en opladen...

Ulexiet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023