• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tugtupiet

Tugtupiet is een zeldzame edelsteen die voornamelijk voorkomt in Groenland. Het werd oorspronkelijk ontdekt in de Tugtup agaat-steenformatie in de West-Groenlandse ijskap. Tugtupiet kan echter ook worden gevonden in andere delen van de wereld, zoals Rusland, Canada en Birma, zij het in kleinere hoeveelheden.

Hij kan verschillende kleuren hebben, waaronder roze, rood, paars, oranje, geel, groen en blauw. De steen kan een doorschijnende tot ondoorzichtige structuur hebben. Sommige Tugtupiet-stenen vertonen vaak een combinatie van meerdere kleuren.

De spirituele werking van Tugtupiet...

Tugtupiet wordt geassocieerd met het openen en activeren van het hartchakra, het energiecentrum dat verband houdt met liefde, compassie en emotioneel welzijn. Het helpt bij het verbinden met gevoelens van onvoorwaardelijke liefde, het bevorderen van vergeving en het loslaten van emotionele blokkades.

Daarnaast staat deze steen sterk in verbinding met spirituele groei en bewustwording. Het versterkt de intuïtie, verdiept de spirituele perceptie en helpt bij het verkennen van diepere niveaus van bewustzijn. Het biedt ook ondersteuning bij meditatie en het vergroten van het spirituele begrip.

De mentale werking van Tugtupiet...

Tugtupiet wordt beschouwd als een steen die de geest stimuleert en mentale helderheid bevordert. Het helpt bij het verhelderen van gedachten, het verbeteren van concentratie en het vergroten van het cognitieve vermogen.

Daarnaast wordt hij vaak geassocieerd met het versterken van intuïtie en het vergroten van het innerlijk weten. Het helpt bij het vertrouwen op je innerlijke stem, het nemen van beslissingen op basis van je intuïtie en het bevorderen van spirituele groei.

Hij stimuleert creativiteit en bevordert artistieke expressie. Het helpt bij het loslaten van beperkingen en het vrijelijk uiten van gedachten, gevoelens en creatieve ideeën.

Tugtupiet helpt bij het herstellen van emotioneel evenwicht en het bevorderen van innerlijke vrede. Het biedt ondersteuning bij het omgaan met stress, angst en negatieve emoties, en kan helpen bij het bevorderen van positieve emotionele patronen. Het kan hierdoor ook helpen bij het verminderen van stemmingswisselingen.

De lichamelijke werking van Tugtupiet...

Tugtupiet is een steen die helpt bij het in balans brengen van de energiestromen in het lichaam. Het draagt bij aan het herstellen van de algehele energetische balans en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Daarnaast versterkt hij het immuunsysteem en bevordert de algemene vitaliteit. Hierdoor ben je beter bestand tegen ziektes en infecties.

Ook heeft hij ontgiftende eigenschappen. Het helpt bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen uit het lichaam, waardoor de algehele gezondheid wordt ondersteund.

Sommige mensen ervaren dat Tugtupiet een positieve invloed heeft op de bloedsomloop. Het verbeterd de doorbloeding en draagt bij aan een gezonde circulatie van energie en voedingsstoffen in het lichaam.

Reinigen en opladen...

Tugtupiet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023