• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Toermalijnkwarts

Toermalijnkwarts is een edelsteen die bestaat uit een combinatie van Toermalijn en kwarts. Het is een natuurlijke vorm van kwarts waarin toermalijnkristallen zijn ingebed. Hij heeft meestal een transparante of doorschijnende basis van kwarts met zwarte toermalijnnaalden die erdoorheen lopen. De toermalijnnaalden kunnen ook andere kleuren hebben, zoals bruin, groen, roze of blauw, afhankelijk van het soort toermalijn dat aanwezig is.

De werking van Toermalijnkwarts...

Toermalijnkwarts brengt evenwicht en harmonie in de energetische systemen van het lichaam. Het helpt bij het in balans brengen van de chakra's en het bevorderen van een gezonde energiestroom door het lichaam. Daarnaast is het een steen die helpt bij het reinigen en zuiveren van de aura en de omgeving. Het kan negatieve energieën afweren, elektromagnetische straling verminderen en bescherming bieden tegen negatieve invloeden. Deze steen wordt geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het openen van de geest voor nieuwe inzichten, het versterken van intuïtie en het vergroten van het spirituele bewustzijn. Ook wordt hij gebruikt bij transformatiewerk en het loslaten van oude patronen en blokkades. Het bevorderd innerlijke groei, het doorbreken van beperkende overtuigingen en het ondersteunen van persoonlijke transformatieprocessen. Toermalijnkwarts wordt ook gebruikt om intenties te versterken en manifestatiekracht te vergroten. Het versterkt de vibratie van intenties en helpt bij het manifesteren van positieve veranderingen in het leven.

Toermalijnkwarts helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Het brengt de geest tot rust, zorgt ervoor dat je spanning kan loslaten, waardoor een gevoel van kalmte kan worden bereikt. Deze steen wordt geassocieerd met het bevorderen van mentale helderheid en concentratie. Het helpt om de geest alert te houden, de focus te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Ook biedt hij ondersteuning bij het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het helpt om negatieve emoties te verzachten, angst te verminderen en een gevoel van stabiliteit en innerlijke vrede te bevorderen.

Toermalijnkwarts helpt bij het bevorderen van een positieve mindset en het afweren van negatieve gedachten. Het stimuleert optimisme, zelfvertrouwen en een positieve kijk op het leven. Daarnaast wordt het gezien als een steen die bescherming biedt tegen negatieve energieën die het psychische welzijn kunnen beïnvloeden. Het weert negatieve invloeden af en een creëert energetisch schild om de geest.

Toermalijnkwarts bevorderd een gezonde energetische balans in het lichaam. Het helpt bij het harmoniseren en in evenwicht brengen van de energiestromen, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op het fysieke welzijn. Ook wordt deze steen gebruikt voor pijnverlichting. Het wordt verondersteld te helpen bij het verminderen van pijnklachten zoals hoofdpijn, spierspanning en gewrichtspijn. Hij verbeterd daarnaast de bloedcirculatie. Door het bevorderen van een gezonde doorbloeding helpt het bij het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen en het afvoeren van afvalstoffen. Toermalijnkwarts hierdoor ook gebruikt voor ontgifting. Het wordt helpt bij het verwijderen van toxines, zware metalen en andere schadelijke stoffen uit het lichaam. Sommige mensen ervaren dat Toermalijnkwarts het immuunsysteem versterkt, waardoor het lichaam beter bestand is tegen ziekten en infecties.

Reinigen en opladen...

Toermalijkwarts kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023