• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Titanium Aura Kwarts

Titanium Aura Kwarts is een edelsteen die wordt gecreëerd door het combineren van natuurlijke bergkristal (kwarts) met een dunne laag titaniumdioxide door middel van een vacuümproces. Dit proces zorgt voor een opvallende en kleurrijke coating op het oppervlak van het kwarts, wat resulteert in het karakteristieke "regenboog" of "metaalachtige" uiterlijk van Titanium Aura Kwarts.

Hij heeft een heldere en glanzende uitstraling met verschillende kleuren, zoals blauw, groen, paars, goud en roze. Deze kleuren worden veroorzaakt door de interactie van het titanium met het kwarts.

De spirituele werking van Titanium Aura kwarts...

Titanium Aura Kwarts wordt versterkt de intuïtie en helderziendheid. Het helpt om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en het vertrouwen in je intuïtieve vermogens te vergroten.

Deze steen staat bekend om het bevorderen van een diepere verbinding met het spirituele rijk en het hogere zelf. Het helpt bij het openen van de kanalen voor spirituele communicatie en het vergroten van het bewustzijn van spirituele gidsen en hogere energieën.

Daarnaast wordt hij vaak gebruikt als een beschermende steen, omdat het negatieve energieën afweert en het energieveld zuivert. Het vormt een schild van licht en positieve energie om je heen, waardoor je beschermd blijft tegen negativiteit.

Deze steen is een krachtige bondgenoot voor spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het doorbreken van beperkende overtuigingen, het openen van de geest voor nieuwe perspectieven en het bevorderen van persoonlijke transformatie.

Ook wordt hij vaak gebruikt tijdens meditatie vanwege zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het brengt de geest tot rust, zorgt ervoor dat je emotionele spanning loslaat en dat je een diepere staat van meditatie kan bereiken. Het helpt ook om balans en harmonie te bevorderen in tijden van stress en onrust.

De mentale werking van Titanium Aura Kwarts...

Titanium Aura Kwarts helpt bij het herstellen van emotioneel evenwicht en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand. Het werkt ondersteunend bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke vrede.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met het bevorderen van zelfexpressie en communicatie. Het helpt bij het uiten van gedachten, gevoelens en ideeën op een heldere en assertieve manier. Het vergroot ook je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Deze steen stimuleert creativiteit en is een bron van inspiratie. Het opent de geest voor nieuwe ideeën en het bevordert artistieke expressie. Het helpt ook bij het overwinnen van creatieve blokkades en het vergroten van de verbeeldingskracht.

Titanium Aura Kwarts bevordert mentale helderheid en focus. Het helpt bij het verminderen van afleidingen en het verbeteren van de concentratie. Het werkt ook ondersteunend bij het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen.

Deze steen ondersteund de ontwikkeling van intuïtieve vermogens. Het helpt bij het versterken van de intuïtie, het vergroten van het vertrouwen in de innerlijke stem en het ontwikkelen van helderziende of heldervoelende gaven.

De lichamelijke werking van Titanium Aura Kwarts...

Het dragen of werken met Titanium Aura Kwarts bevordert een gevoel van vitaliteit en verhoogde energie. Het verminderd vermoeidheid en stimuleert een algemeen gevoel van welzijn.

Sommige mensen ervaren dat deze steen het immuunsysteem versterkt en de weerstand tegen ziekten verbeterd. Het wordt verondersteld het lichaam te helpen om in balans te blijven en de algehele gezondheid te ondersteunen.

Hoewel het geen directe pijnverlichting biedt, wordt Titanium Aura Quartz soms gebruikt als ondersteuning bij pijnbeheersing. Het helpt bij het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning, wat kan bijdragen aan een vermindering van pijnklachten. De kalmerende energie van deze steen helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Dit kan indirect bijdragen aan het verminderen van fysieke symptomen die verband houden met stress, zoals spierspanning en hoofdpijn.

Reinigen en opladen...

Titanium Aura Kwarts kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023