• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tanzaniet

Tanzaniet is een prachtige edelsteen die voornamelijk bekend staat om zijn blauwviolette kleur.

De kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van vanadium. Het is een van de meest gewaardeerde edelstenen vanwege zijn kleurintensiteit en schoonheid.

Tanzaniet wordt als zeldzaam beschouwd en wordt alleen gevonden in een specifiek gebied in Tanzania, vandaar ook de naam.

De werking van Tanzaniet...

Tanzaniet wordt gezien als een steen die spirituele groei en bewustzijn bevordert. Het helpt bij het openen en activeren van het derde oog en de hogere chakra's, waardoor een diepere verbinding met je hogere zelf en spirituele dimensies mogelijk wordt.

Ook stimuleert het je intuïtie en helderheid van denken. Het helpt om inzicht en begrip te vergroten, waardoor je beter kunt navigeren door complexe situaties en heldere beslissingen kunt nemen.

Daarnaast bevordert het emotionele balans en kalmte. Het kan helpen bij het loslaten van stress, angst en negatieve emoties, en het bevorderen van innerlijke rust en vrede.

Tanzaniet wordt gezien als een steen die communicatie en expressie bevordert. Hij helpt je bij het uiten van gedachten en emoties op een heldere en effectieve manier, en kan ook ondersteunend zijn bij het communiceren van spirituele inzichten.

Fysiek gezien geeft Tanzaniet verlichting aan allerlei klachten, zoals hoofdpijn, migraine en spanning in de nek en schouders. Het kan helpen bij het ontspannen van de spieren.

Ook ondersteund het een gezonde hormonale balans. Hij helpt bij het reguleren van hormonen en het verminderen van hormonale klachten.

Daarnaast versterkt het je immuunsysteem en de algemene vitaliteit kan. Het kan helpen bij het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het ondersteunen van een sterker immuunsysteem.

Reinigen en opladen...

Tanzaniet is gevoelig voor temperatuurveranderingen en blootstelling aan hitte. Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het dragen en bewaren van tanzaniet, aangezien extreme temperaturen de kleur en helderheid ervan kunnen beïnvloeden. Je kunt de steen energetisch reinigen via een op- en ontlaadsetje.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023