• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tangerine Kwarts

Tangerine Kwarts, of Tangerine Quartz, is een kwarts variant die oranje tot rood kleurt door de aanwezigheid van ijzer en/of hematiet. De rode variant wordt ook wel vaak Hematoïde Kwarts, Rode Bergkristal of Red Healer genoemd.

De werking van Tangerine Kwarts...

Tangerine kwarts staat voor creativiteit en positieve energie. Ze wordt vaak ingezet bij het stimuleren van het zelfvertrouwen. De tangerine kwarts werkt in op de sacraal chakra, welke wordt geassocieerd met emoties en creativiteit.

De tangerine kwarts heeft een sterk reinigende werking, net zoals de bergkristal. Het hematiet in de steen zorgt er voor dat de energie die de bergkristal reinigt, dan ook afvoert.

Hij stimuleert balans in je leven en helpt je door blokkades heen te breken die je hebt opgebouwd in je leven.

Deze steen heeft een hele krachtige werking op je bloed. Ze zuivert je bloed, stimuleert de opname van ijzer en de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Hierdoor heeft ze ook een hele hoop andere gezondheidsvoordelen.

Reinigen en opladen...

Tangerine kwarts kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023