• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Super Seven

Super Seven, ook bekend als 'Melody's Stone', 'Auraliet 23', 'Synergite' of 'Sacred Seven', is een unieke en zeldzame edelsteen die bestaat uit een combinatie van zeven verschillende mineralen: Amethist, Rookkwarts, Heldere kwarts, Rutiel, Goethiet, Lepidocrociet en Cacoxeniet. Het resultaat is een steen met een mix van kleuren, variërend van paars, bruin en transparant tot geelachtig bruin. De stenen kunnen variëren in patronen en intensiteit van de verschillende mineralen.

De belangrijkste vindplaats van Super Seven is Espírito Santo in Brazilië, hoewel het ook in andere delen van de wereld wordt gevonden, zoals de Verenigde Staten, Madagaskar en India.

De spirituele werking van Super Seven...

Super Seven versterkt de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus en spirituele dimensies. Het helpt bij het openen van de hogere chakra's, zoals het derde oog en de kruinchakra, waardoor spirituele groei en bewustzijn worden gestimuleerd.

Daarnaast wordt hij vaak gebruikt om intuïtie te versterken en spirituele gaven te ontwikkelen. Het helpt bij het vergroten van helderziendheid, helderhorendheid en helderwetendheid, waardoor een diepere verbinding met het spirituele rijk mogelijk wordt.

Deze steen heeft een beschermende werking spiritueel niveau. Het weert negatieve energieën af, zuivert het energieveld en het creëert een beschermende barrière tegen negatieve invloeden.

Ook wordt hij gebruikt om een verhoogde staat van spiritueel bewustzijn te bereiken, zoals meditatieve en trance-achtige staten. Het vergemakkelijkt diepere spirituele ervaringen, het verkennen van hogere dimensies en het ontvangen van spirituele inzichten.

Super Seven wordt geassocieerd met het bevorderen van energetische balans en harmonie op spiritueel niveau. Het helpt bij het integreren van verschillende aspecten van het zelf en het creëren van een gevoel van heelheid en eenheid.

De mentale werking van Super Seven...

Super Seven bevordert emotioneel evenwicht en helpt bij het verminderen van stress, angst en depressie. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van innerlijke vrede en kalmte.

Hij stimuleert helder denken en mentale focus en helpt bij het verminderen van mentale ruis, het verbeteren van concentratie en het stimuleren van cognitieve functies.

Daarnaast wordt deze steen vaak gebruikt om persoonlijke groei en zelfbewustzijn te stimuleren. Het helpt bij het verkennen van het zelf, het begrijpen van diepere gevoelens en het vergroten van zelfinzicht. Super Seven biedt ondersteuning bij zelfreflectie en het ontwikkelen van persoonlijke kracht en inzicht.

Super Seven wordt gezien als een steen die positieve energie en vitaliteit bevordert. Het vergroot de algehele levensvreugde, het stimuleert optimisme en het bevordert een positieve mindset.

Ook vermindert hij stress en bevordert ontspanning. Het helpt bij het loslaten van spanningen en het creëren van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

De lichamelijke werking van Super Seven...

Super Seven wordt gezien als een steen die vitaliteit en energie bevordert. Het stimuleert fysieke kracht, uithoudingsvermogen en algeheel welzijn. Hij biedt ondersteuning aan het immuunsysteem en de algehele gezondheid en versterkt hierdoor de immuniteit en lichamelijke conditie.

Daarnaast wordt deze steen vaak toegepast om pijnverlichting te bieden, zoals hoofdpijn, spierpijn en spanning. Het helpt bij het verminderen van pijnklachten en het bevorderen van ontspanning en comfort.

Ook ondersteund hij de ontgiftingsprocessen in het lichaam. Het helpt bij het verwijderen van giftige stoffen in het lichaam en het bevordert een gezonde stofwisseling.

Super Seven wordt gebruikt om fysieke balans en harmonie te bevorderen. Het helpt bij het in evenwicht brengen van energieën in het lichaam en het ondersteunen van een gezonde werking van organen en systemen.

Reinigen en opladen...

Super Seven kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023