• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Stromatoliet

Stromatolieten hebben een gelaagde en vaak afgeronde structuur. Ze bestaan ​​uit gestapelde lagen van microscopische bacteriën en afzettingen van sediment.

De kleur van Stromatoliet varieert, afhankelijk van de mineralen en de omgeving waarin het is gevormd. Het kan variëren van wit en crèmekleurig tot bruin, zwart of groen.

Deze stenen worden beschouwd als een van de oudste fossiele bewijzen van leven op aarde, waarvan sommige meer dan 3,5 miljard jaar oud zijn.

Ze zijn wereldwijd te vinden, maar ze zijn vooral bekend uit oude gesteenten in West-Australië, Canada, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Hoewel Stromatoliet geen traditionele edelsteen is, wordt het toch gebruikt in sieraden en als decoratief materiaal vanwege zijn unieke patronen en historische waarde. Vanwege de associatie met vroege levensvormen wordt Stromatoliet ook symbolisch gezien als een teken van evolutie en oerkracht.

De spirituele werking van Stromatoliet...

Stromatoliet bevordert aarding en het versterkt de verbinding met de natuur. Het helpt om in contact te komen met de elementen en de cycli van het leven.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het is een steen die helpt bij het openen van de geest voor nieuwe perspectieven, het bevorderen van innerlijke wijsheid en het stimuleren van persoonlijke transformatie.

Daarnaast wordt hij gebruikt om harmonie en balans in het energetische veld te bevorderen. Het absorbeert negatieve energieën en brengt dit weer in evenwicht. Het bevordert hierdoor rust en kalmte.

Vanwege de associatie van Stromatoliet met vroege levensvormen op aarde, wordt het soms gezien als een steen die helpt bij het verbinden met de oerkracht en de spirituele oorsprong van het leven. Het dient als een herinnering aan onze verbondenheid met het grotere geheel.

De mentale werking van Stromatoliet...

Stromatoliet bevordert emotionele stabiliteit en evenwicht. Het verzacht negatieve emoties, bevordert innerlijke rust en creëert een gevoel van kalmte en vrede.

Daarnaast staat hij voor persoonlijke groei en transformatie. Het dient als een ondersteunende steen tijdens periodes van verandering en helpt om inzicht te verkrijgen in levenslessen en om persoonlijke groei te stimuleren.

Het bevordert zelfvertrouwen zelfacceptatie en helpt bij het loslaten van negatieve zelfbeelden en zelfkritiek. Het stimuleert een gevoel van eigenwaarde en acceptatie.

Stromatoliet wordt geassocieerd met het bevorderen van mentale helderheid en focus. Het helpt de geest te verhelderen, concentratie te verbeteren en het denkproces te ondersteunen.

Ook wordt deze steen gebruikt om beperkende overtuigingen en patronen los te laten. Het helpt oude conditioneringen te doorbreken en nieuwe perspectieven en mogelijkheden te omarmen.

De lichamelijke werking van Stromatoliet...

Stromatoliet wordt gebruikt om een ​​gevoel van energetische balans te bevorderen. Dit draagt weer bij aan het verminderen van fysieke spanning, het bevorderen van ontspanning en het creëren van een gevoel van algeheel welzijn.

Sommige mensen ervaren dat Stromatoliet bijdraagt aan het verhogen van de vitaliteit en levenskracht. Het wordt geassocieerd met het stimuleren van de energiestroom in het lichaam en het versterken van de levensenergie.

Ook bevordert hij ontspanning en vermindert stress. Het wordt geassocieerd met het verminderen van spanning in het lichaam en het creëren van een kalme gemoedstoestand.

Reinigen en opladen...

Stromatoliet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023