• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Stilbiet

Stilbiet is een mineraal dat behoort tot de groep van tectosilicaten, wat betekent dat het een silicaatmineraal is met een complexe kristalstructuur.

Stilbiet kristalliseert in het orthorombische kristalsysteem. Het vormt vaak prisma-achtige kristallen met een karakteristieke naaldachtige of bladachtige structuur.

Hij komt voor in verschillende kleuren, waaronder wit, kleurloos, geel, roze, oranje en bruin. De kleurvariaties zijn te wijten aan de aanwezigheid van verschillende sporenelementen. Hij kan transparant tot doorschijnend zijn, afhankelijk van de kwaliteit en de dikte van de kristallen.

Deze steen wordt wereldwijd gevonden, met bekende vindplaatsen in landen als India, de Verenigde Staten, Brazilië, IJsland, Duitsland en Japan.

Stilbiet wordt voornamelijk gebruikt als decoratieve edelsteen. Door zijn aantrekkelijke kleurvariaties en kristalvorm wordt het vaak gebruikt in sieraden, beeldhouwwerken en als verzamelobject.

De spirituele werking van Stilbiet...

Stilbiet opent de derde oogchakra en het bevordert spirituele verbinding en intuïtie. Het helpt bij het versterken van het spirituele bewustzijn, het verkennen van hogere dimensies en het vergroten van de helderheid van de geest.

Hij wordt daarnaast vaak gebruikt om lucide dromen en heldere droomervaringen te bevorderen. Het helpt bij het herinneren en begrijpen van dromen, en het vergroten van de intuïtie tijdens het droomproces.

De mentale werking van Stilbiet...

Stilbiet bevordert innerlijke vrede, kalmte en sereniteit. Het vermindert stress, angstgevoelens en rusteloosheid, en het stimuleert een gevoel van ontspanning. Hij bevordert emotioneel evenwicht en stabiliteit en helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verlichten van verdriet en het vergroten van gevoelens van vreugde, liefde en dankbaarheid.

Hij wordt dan ook vaak ingezet bij de behandeling van angst en depressie. Het helpt om angstgevoelens te verminderen, een positiever perspectief te bevorderen en een gevoel van hoop en vreugde te vergroten.

Stilbiet bevordert harmonie, vrede en liefdevolle energie in relaties en omgevingen. Het stimuleert communicatie, empathie en compassie, zowel met anderen als met jezelf.

Daarnaast bevordert hij een goede nachtrust en verbeterd de kwaliteit van de slaap. Het helpt om de geest te kalmeren, piekergedachten te verminderen en een ontspannen staat van zijn te bevorderen voor het slapengaan.

Ook stimuleert deze steen mentale helderheid en focus, helderheid in de geest, concentratie en creativiteit.

De lichamelijke werking van Stilbiet...

Stilbiet wordt vaak gebruikt om spanning in de spieren te verminderen en daarmee ook hoofdpijn te verlichten. Het zorgt ervoor dat eventuele spanning in het lichaam losgelaten wordt.

Ook ondersteund hij het immuunsysteem door het lichaam in een staat van balans en harmonie te brengen. Het helpt om de algehele gezondheid te bevorderen en de weerstand tegen ziekten te versterken.

Sommige mensen ervaren dat Stilbiet helpt bij het verminderen van allergische reacties. Het heeft een kalmerend effect op het immuunsysteem en kan hierdoor ook ontstekingen verminderen.

Daarnaast wordt deze steen vaak gebruikt om de ademhaling te vergemakkelijken. Het helpt de luchtwegen te openen, congestie te verminderen en de zuurstoftoevoer naar het lichaam te verbeteren.

Stilbiet bevordert ontgifting en zuivering van het lichaam. Het helpt bij het verwijderen van toxines en ongewenste stoffen uit het lichaam.

Reinigen en opladen...

Stilbiet mag niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023