• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Spiritkwarts

Spiritkwarts, ook bekend als Cactuskwarts of Fairykwarts, is een zeldzame en betoverende edelsteen.

Het is een vorm van kwarts en behoort tot de familie van de silicamineralen. Het wordt gekenmerkt door zijn heldere of paarse kleur, maar kan ook voorkomen in tinten zoals wit, geel, groen of roze. De kleurrijke variaties ontstaan door sporenelementen in de kristalstructuur. Het groeit vaak in clusters op een matrix van moedergesteente. Het heeft een trigonaal kristalstelsel en de kwartskristallen kunnen variëren in grootte en vorm, variërend van kleine puntige kristallen tot grote puntige torentjes.

Deze steen wordt voornamelijk gevonden in Zuid-Afrika, met name in de provincie Mpumalanga. Het staat bekend om zijn verbazingwekkende formaties en is te vinden in de buurt van amethist- en citrienmijnen.

De spirituele werking van Spiritkwarts...

Spiritkwarts staat bekend om zijn vermogen om een diepere spirituele verbinding te bevorderen. Het is een steen die de communicatie met spirituele gidsen, engelen en hogere dimensies vergemakkelijkt. Het versterkt de intuïtie en vergemakkelijkt het ontvangen van spirituele boodschappen.

Daarnaast staat hij voor transformatie en persoonlijke groei. Het helpt bij het loslaten van beperkende overtuigingen, negatieve patronen en emotionele blokkades. Hierdoor wordt hij vaak gebruikt als een hulpmiddel bij het bevorderen van innerlijke groei en het aangaan van positieve veranderingen in het leven.

Spiritkwarts heeft beschermende eigenschappen op energetisch niveau. Het helpt bij het reinigen van negatieve energieën en het creëren van een beschermend schild om je aura. Het wordt gebruikt bij het zuiveren van ruimtes en het bevorderen van een harmonieuze en positieve omgeving.

Daarnaast wordt hij vaak gebruikt bij meditatie en het bevorderen van hoger bewustzijn. Het helpt bij het bereiken van diepe meditatieve staten, het vergroten van de helderheid van de geest en het bevorderen van spirituele inzichten. Het wordt daarom vaak gebruikt om de connectie met het goddelijke te versterken en een gevoel van vrede en sereniteit te bevorderen.

De mentale werking van Spiritkwarts...

Spiritkwarts helpt bij het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het vermindert negatieve emoties, zoals angst, stress en somberheid. Het bevordert een gevoel van kalmte en harmonie en dient als een hulpmiddel bij het bereiken van emotionele healing en balans.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met het versterken van de intuïtie en het vergroten van de helderheid van de geest. Het helpt bij het kalmeren van de geest, het verhelderen van gedachten en het krijgen van inzicht in situaties. Het wordt vaak gebruikt bij het nemen van beslissingen en het vertrouwen op innerlijke wijsheid.

Ook vermindert hij stress en spanning. Het vermindert gevoelens van overweldiging en bevordert een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Het wordt gebruikt als een hulpmiddel bij ontspanningstechnieken en meditatie om psychische stress te verminderen.

Deze steen wordt vaak gebruikt om een positieve mindset en zelfvertrouwen te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van negatieve gedachten en zelftwijfel, en kan bijdragen aan het vergroten van zelfacceptatie en zelfliefde. Het dient als een herinnering aan de eigen kracht en potentieel.

De lichamelijke werking van Spiritkwarts...

Hoewel Spiritkwarts niet bekend staat om zijn fysieke genezende eigenschappen, kan het werken met deze edelsteen op emotioneel, psychisch en spiritueel niveau indirect positieve effecten hebben op het fysieke welzijn. Het bevorderen van emotioneel evenwicht, het verminderen van stress en het bevorderen van een positieve mindset kunnen allemaal bijdragen aan een betere algehele gezondheid en welzijn.

Reinigen en opladen...

Spiritkwarts kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023