• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Spinel

Spinel kan in veel verschillende kleuren voorkomen. De bekendste zijn zwart en rood. Hij kan ook in donkerbruin, oranje, roze, blauw, groen of kleurloos voorkomen. De kleur in de steen wordt bepaald door de samenkomst van andere elementen. Deze tekst gaat voornamelijk over de zwarte en rode spinel.

Spinel bijna overal gevonden worden. Zelfs in Nederland, bij Kerkrade! Over het algemeen zijn het hele kleine steentjes. Een beetje de vorm van een kiezelsteen. Heel soms komen ze groter voor, dit is echter wel vrij zeldzaam. De grootste spinel gevonden is zo rond de 5 centimeter.

De spirituele werking van spinel...

Spinel wordt ook wel de ‘steen der onsterfelijkheid‘ genoemd omdat het vernieuwend en verjongend werkt. De rode spinel resoneert met het hartchakra en het basischakra. De zwarte spinel resoneert met het wortel-, basis- of stuitchakra. Spinel kan je helpen om het voorhoofdchakra te openen en hierdoor open te staan voor beelden en inzichten die hierna binnenkomen. Spinel kan de blokkades uit je aura opschonen. Rode spinel heeft een sterke connectie met Kundalini en helpt deze energie via de ruggegraat omhoog komen. Het reinigt de aura, vergemakkelijkt astraal reizen en versterkt mediamieke gaven.

De mentale werking van spinel...

Rode spinel helpt je jezelf te accepteren en geeft je levenslust en levensvreugde. De steen geeft moed, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. De steen geeft kracht en moed in moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld een scheiding of ontslag. Het biedt nieuwe perspectieven en vermindert stress, angst en neerslachtigheid. De steen trekt succes en welvaart aan. Spinel versterkt mannelijke energie, moed, doorzettingsvermogen en activiteit. Het is een hele fijne steen voor timide vrouwen die niet zo goed voor zichzelf op kunnen komen. Rode spinel vermindert stress en spanning, angsten en fobieën, somberheid en depressieve gevoelens.

De lichamelijke werking van spinel...

Alle soorten spinel, maar voornamelijk de rode, werkt in op de bloedsomloop en de functies van het hart. Spinel werkt ontstekingsremmend en heeft een positieve werking op vergeetachtigheid, tanden en de ruggegraat. Spinel reinigt de darmen en de huid. Rode spinel kan zeer goed ondersteunen bij allerlei maagklachten.

Reinigen en opladen...

Spinel kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023