• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Spectroliet

Spectroliet is een edelsteen die behoort tot de groep van de veldspaten. Het is een variëteit van labradoriet en staat bekend om zijn prachtige kleuren en glans. Het is eigenlijk een donkere versie van Labradoriet.

Spectroliet vertoont vaak een opvallend kleurenspectrum, dat kan variëren van blauw, groen, geel en oranje tot paars en rood. Deze kleuren ontstaan door een optisch fenomeen genaamd labradorescentie, waarbij licht breekt en reflecteert op de interne structuur van de steen. De glans van spectroliet is meestal glasachtig tot parelmoerachtig.

Hij wordt voornamelijk gevonden in de provincie Noord- en Oost-Finland, met name in de regio's Ylämaa en Kainuu. Het gesteente wordt gewonnen uit groeves en mijnen in deze gebieden.

De spirituele werking van Spectroliet...

Spectroliet staat voor transformatie en vernieuwing. Het helpt bij het loslaten van oude patronen, overtuigingen en gedragingen die niet langer dienend zijn, en stimuleert positieve verandering en groei.

Daarnaast stimuleert hij je intuïtie en helderziendheid. Het vergroot je intuïtieve vermogens en innerlijke wijsheid. Het wordt vaak gebruikt bij meditatie om een diepere verbinding met het hogere zelf en spirituele dimensies te bevorderen.

Ook biedt hij bescherming tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het helpt bij het afweren van negatieve invloeden en het creëren van een energetisch schild om je heen. Bovendien reinigt Spectroliet de aura en verwijdert negatieve energieën en blokkades.

De mentale werking van Spectroliet...

Spectroliet biedt ondersteuning voor je emotioneel welzijn en balans. Het verminderd stress, angst en negatieve emoties, en het bevordert innerlijke rust en kalmte. Hij vergroot zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Daarnaast stimuleert hij de verbeelding en creatieve denkprocessen. Het helpt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het vinden van innovatieve oplossingen en het bevorderen van artistieke expressie.

Spectroliet wordt ook geassocieerd met het verbeteren van mentale helderheid en het bevorderen van concentratie en focus. Het vermindert afleidingen en het versterkt cognitieve functies, waardoor je beter in staat bent om informatie te verwerken en beslissingen te nemen.

De lichamelijke werking van Spectroliet...

Spectroliet wordt niet geassocieerd met specifieke fysieke werkingen of genezende eigenschappen. Sommige mensen geloven echter dat het werken met Spectroliet op energetisch niveau een positieve invloed heeft op het fysieke welzijn. Ze beweren dat de algemene harmoniserende en balancerende eigenschappen van Spectroliet kunnen bijdragen aan een gevoel van welzijn. Het helpt ook bij het verminderen van stress en spanning, wat op zijn beurt kan bijdragen aan het bevorderen van een gezonde fysieke staat.

Reinigen en opladen...

Spectroliet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023