• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Snakeskin Agaat

Snakeskin Agaat, of Slangenhuid Agaat, is een relatief zeldzame agaat variant waarvan de structuur van de steen lijkt op die van de huid van een slang. Hier is de steen dan ook naar vernoemd.

De werking van Snakeskin Agaat...

De Slangenhuid Agaat is een unieke agaat die symbool staat voor transformatie en wedergeboorte. Net zoals een slang zijn oude huid afwerpt en een nieuwe krijgt, wilt deze steen jou dit ook leren. Dit maakt hem een krachtige talisman voor ieder die op zoek is naar een stukje persoonlijke groei of verandering. Het vertegenwoordigt het vermogen om trauma’s uit het verleden of negatieve patronen los te laten en een nieuwe, gezondere manier van zijn te omarmen. Deze steen is bijvoorbeeld super fijn om je te helpen tot rust te komen na een (stress)volle dag. De slangenhuid agaat wordt gezien als een symbool van bescherming. Net zoals de slang wordt gezien als een bewaker in diverse culturen. Deze agaat variant heeft een sterk aardende en stabiliserende werking. Deze steen kan je in spirituele praktijken zoals meditaties, je met beide benen op de grond houden.

Reinigen en opladen...

Agaat kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023