• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Smokey Citrien

Smokey citrien is een edelsteen die bekend staat om zijn unieke kleur en eigenschappen. Het is een variëteit van de kwartsfamilie en wordt gekenmerkt door zijn rokerige, bruine kleur. Deze kleur ontstaat door de aanwezigheid van natuurlijke radioactieve straling in de aarde tijdens het vormingsproces van de steen.

Hij heeft een breed scala aan bruine tinten, variërend van lichtbruin tot diep donkerbruin. Sommige exemplaren kunnen een lichte transparantie hebben, terwijl andere meer doorschijnend zijn.

Deze Citrien kan wereldwijd worden gevonden, maar enkele belangrijke bronnen zijn Brazilië, Madagaskar, Schotland, Spanje en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Smokey Citrien...

Smokey Citrien is een krachtige aardende steen die je helpt te verbinden met de energie van de aarde, waardoor je meer in balans en gecentreerd kunt blijven. Hij biedt ook bescherming tegen negatieve energieën en reinigt daarbij het auraveld.

Als een steen met rokerige tinten symboliseert Smokey Citrien transformatie en het loslaten van negatieve patronen. Het helpt je om oude gewoonten, overtuigingen of emoties los te laten die je niet langer dienen, en ondersteund je bij het omarmen van positieve veranderingen in je leven.

Daarnaast verhoogt hij je energieniveaus en vitaliteit. Het vermindert vermoeidheid, verbeterd je stemming en geeft je een gevoel van kracht en empowerment.

Ook wordt deze steen geassocieerd met overvloed en welvaart. Hij bevordert de manifestatie van financiële en materiële doelen en helpt ook bij het aantrekken van kansen en het versterken van je zelfvertrouwen om succesvolle beslissingen te nemen.

De mentale werking van Smokey Citrien...

Smokey Citrien wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen. Het bevordert het loslaten van spanning, waardoor een gevoel van kalmte en ontspanning kan worden bereikt. Sommige mensen vinden het nuttig om Smokey Citrien bij zich te dragen of ermee te mediteren tijdens tijden van stressvolle situaties.

Daarnaast stimuleert hij emotionele stabiliteit en evenwicht. Het biedt ondersteuning bij het verwerken van negatieve emoties, zoals verdriet, woede of angst, en bevordert een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

Smokey Citrien stimuleert zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het vergroot gevoelens van eigenwaarde, vermindert zelftwijfel en bevordert een positief zelfbeeld. Dit kan op zijn beurt leiden tot meer assertiviteit en succes in verschillende aspecten van het leven.

Hij wordt ook gebruikt om de intuïtie te versterken en helderheid van denken te bevorderen. Het helpt om inzicht te krijgen in situaties, besluitvorming te vergemakkelijken en helderheid te bieden bij het oplossen van problemen.

De lichamelijke werking van Smokey Citrien...

Smokey citrien wordt vaak gebruikt om de energiestroom in het lichaam te verbeteren en eventuele blokkades op te heffen.

Sommige mensen ervaren ook dat Smokey Citrien bijdraagt aan een verhoogd energieniveau en het verminderen van vermoeidheid. Het wordt ook gebruikt om fysieke vitaliteit en uithoudingsvermogen te bevorderen.

Hoewel het geen directe pijnstiller is, wordt Smokey Citrien vaak gebruikt om spanning en pijn te verminderen. Het helpt bij het ontspannen van gespannen spieren en het bevorderen van een gevoel van comfort.

Hij verbeterd in het algemeen je fysiek welzijn. Mensen kunnen de steen bij zich dragen, ermee mediteren of het in hun leefruimte plaatsen om een positieve invloed op hun algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Reinigen en opladen...

Smokey Citrien kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023