• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Smithsoniet

Smithsoniet is een mineraal dat bestaat uit zinkcarbonaat en wordt genoemd naar de Engelse scheikundige James Smithson, de stichter van het Smithsonian Institution.

Het mineraal komt voor in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, bruin, paars, roze, grijs en wit. Het wordt vaak gebruikt als een waardevol collectiestuk voor liefhebbers van mineralogie en edelstenen.

De spirituele werking van Smithsoniet...

Smithsoniet is erg geschikt om te gebruiken bij meditaties, omdat hij een ontspannende en rustgevende werking heeft. Hierdoor kun je makkelijker in een diepe staat van meditatie komen.

Ook stimuleert hij het ontvangen van spirituele boodschappen en informatie. Dit kan naast meditaties erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld mediumschap of divinatie. Hij zorgt ervoor dat je makkelijker verbinding kunt maken met hogere energieën, zoals engelen, gidsen of overleden dierbaren.

De mentale werking van Smithsoniet...

Smithsoniet staat sterk in verbinding met de liefde. Hij bevordert een diepere connectie met jezelf en de mensen om je heen, waardoor je jezelf meer verbonden gaat voelen. Je kan makkelijker liefde geven en ontvangen en daarbij stimuleert hij geduld, begrip en empathie, waardoor je relatie met de mensen om je heen een diepere laag kan krijgen.

Daarnaast helpt hij je emotionele pijn uit het verleden te helen en negatieve emoties, zoals verdriet, eenzaamheid, boosheid, depressie of afgunst los te laten.

Ook is deze steen erg geschikt als je even niet meer weet wat je pad is. Hij helpt je afstand te nemen en het grotere geheel te zien. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer begrip krijgen voor een situatie.

De lichamelijke werking van Smithsoniet...

Smithsoniet heeft, zoals eerder ook al benoemd, een ontspannende en rustgevende energie. Hierdoor vermindert hij stressgerelateerde klachten die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een burnout of bij overspanning.

Ook heeft het een positieve invloed op de voortplantingsorganen, het hormoonstelsel en vruchtbaarheid. Dit is bijvoorbeeld ook erg geschikt voor mensen die last hebben van veel hormoon gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld bij PMS.

Tenslotte verbeterd Smithsoniet ook de spijsvertering.

Reinigen en opladen...

Smithsoniet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023