• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Smaragd

Smaragd is een waardevolle edelsteen die bekend staat om zijn intense groene kleur. Deze kleur is te danken aan de aanwezigheid van chroom en soms van vanadium. Ze variëren van lichtgroen tot diep smaragdgroen. De kleurintensiteit en helderheid van de steen bepalen vaak de waarde ervan. Natuurlijke Smaragden kunnen insluitsels hebben, die vaak als karakteristiek worden beschouwd en hun uniciteit benadrukken.

Ze worden wereldwijd gevonden, maar enkele bekende bronnen zijn Colombia, Brazilië, Zambia, Zimbabwe en Afghanistan. De kwaliteit en kenmerken van smaragden kunnen variëren afhankelijk van de herkomst. Vanwege zijn schoonheid en waarde wordt smaragd vaak gebruikt in sieraden, waaronder ringen, hangers, armbanden en oorbellen. Smaragden worden ook gewaardeerd als verzamelobjecten en worden gebruikt voor decoratieve doeleinden.

De spirituele werking van Smaragd...

Smaragd wordt beschouwd als een steen van liefde en compassie. Het opent en stimuleert de hartchakra, waardoor liefdevolle energie kan stromen. Smaragd bevordert harmonie in relaties, het vergroot empathie en het inspireert tot liefdevolle acties en verbinding met anderen.

Daarnaast stimuleert hij spirituele groei en inzicht. Het is een steen die de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus vergemakkelijkt en de intuïtie versterkt. Smaragd helpt bij het verkrijgen van diepgaande inzichten, het bevorderen van spirituele ontwikkeling en het stimuleren van innerlijke wijsheid.

Ook hersteld hij de evenwicht in het energieveld, waardoor het algeheel welzijn wordt bevordert. Smaragd kan helpt bij het loslaten van blokkades en negatieve energieën, waardoor genezing en vernieuwing mogelijk wordt.

Smaragd wordt ook gezien als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en het energieveld kan zuiveren. Het creëert een beschermende barrière tegen schadelijke invloeden en biedt ondersteuning bij het in stand houden van een positieve en zuivere energetische omgeving.

De mentale werking van Smaragd...

Smaragd verbeterd mentale helderheid en focus. Het vermindert afleidingen, het stimuleert concentratie en het bevorderd helder denken. Smaragd biedt ondersteuning bij het nemen van beslissingen en het verbeteren van de cognitieve functies.

Hij zorgt voor emotionele balans en stabiliteit. Het helpt bij het kalmeren van emoties, het verminderen van angst en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede. Smaragd biedt ondersteuning bij het beheersen van stemmingswisselingen en het bevorderen van emotionele harmonie.

Daarnaast stimuleert het zelfexpressie en effectieve communicatie. Het helpt bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en assertieve manier. Smaragd versterkt communicatieve vaardigheden en het bevordert harmonieuze interacties met anderen.

Smaragd helpt ook bij het vergroten van innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Het draagt bij aan een positief zelfbeeld en het versterken van eigenwaarde. Smaragd kan je helpen om moedig te zijn en je volledige potentieel te omarmen.

Deze steen vermindert stress en het bevorderd ontspanning op psychisch niveau. Het helpt bij het loslaten van spanningen, zorgen en overmatige gedachten. Smaragd heeft een kalmerend effect op de geest en helpt je een staat van innerlijke rust en ontspanning te bereiken.

De lichamelijke werking van Smaragd...

Smaragd is gunstig voor het hart en de bloedsomloop. Het helpt de bloeddruk te reguleren en het ondersteund het cardiovasculaire systeem. Smaragd helpt ook bij het bevorderen van een gezonde cholesterolbalans.

Het wordt ook gebruikt om verlichting te bieden bij fysieke pijn, met name in verband met spier- en gewrichtsproblemen. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen, het verlichten van pijnlijke spieren en het bevorderen van herstel na blessures.

Daarnaast versterkt het je immuunsysteem en bevordert het de algemene gezondheid en vitaliteit. Het verhoogd de weerstand tegen ziektes en infecties en ondersteund het lichaam bij het in evenwicht brengen van zijn natuurlijke afweermechanismen.

Smaragd heeft een gunstig effect op de spijsvertering en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel. Het bevordert een gezonde stofwisseling en het vermindert maagklachten.

Tenslotte wordt het ook gebruikt om het zenuwstelsel te ondersteunen en te kalmeren. Het helpt bij het verminderen van stress en nervositeit, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Reinigen en opladen...

Smaragd kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023