• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Shungiet

Shungiet is een bijzondere zwarte edelsteen die voornamelijk wordt gevonden in de regio van Karelië in Rusland.

Het is een natuurlijke steensoort die ontstaat uit organisch sedimentair gesteente, bekend als zwarte steenkool. Het is miljoenen jaren geleden gevormd en bevat een hoog gehalte aan koolstof. Wat Shungiet onderscheidt, is de aanwezigheid van fullerenen, een vorm van koolstofmoleculen die uniek zijn voor deze steen.

Zoals hiervoor benoemt heeft hij een zwarte kleur en daarbij heeft hij vaak een glanzend of metallic uiterlijk. Het kan verschillende vormen hebben, zoals ruwe stukken, gepolijste stenen, beeldjes, en sieraden. Er zijn verschillende gradaties van Shungiet, variërend van type I tot type III, waarbij type I de hoogste kwaliteit en de hoogste concentratie fullerenen heeft.

De spirituele werking van Shungiet...

Shungiet is een krachtige steen voor het absorberen en neutraliseren van negatieve energieën. Het beschermt je aura tegen negatieve invloeden en het weert elektromagnetische straling van elektronische apparaten af. Het dragen of plaatsen van Shungiet in je leefruimte kan een gevoel van energetische bescherming bevorderen.

Daarnaast heeft hij de eigenschap om energieën te reinigen en te zuiveren. Het helpt bij het verwijderen van energetische blokkades en ongewenste patronen die je spirituele groei en welzijn belemmeren. Shungiet wordt vaak gebruikt om de chakra's te reinigen en in balans te brengen, waardoor een vrije stroom van energie mogelijk wordt.

Ook heeft hij een sterke aardende energie die helpt bij het verbinden met de aarde en het in evenwicht brengen van je energieveld. Het kalmeert overmatige gedachten en gevoelens, bevordert innerlijke rust en creëert een gevoel van stabiliteit. Shungiet biedt ondersteuning bij het vinden van harmonie tussen je spirituele en fysieke zelf.

Shungiet wordt geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn. Het helpt een dieper begrip te krijgen van jezelf, je levensdoel en je spirituele reis. Shungiet wordt vaak gebruikt tijdens meditaties om een hoger bewustzijn te bereiken, spirituele inzichten te ontvangen en verbinding te maken met hogere spirituele rijken.

De mentale werking van Shungiet...

Shungiet absorbeert en neutraliseert negatieve gedachten en emoties. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van pessimisme, angst en zorgen, en heeft een positieve invloed op je psychische gesteldheid. Shungiet vormt een schild dat je helpt om negatieve energieën buiten te houden en je psychische welzijn te beschermen.

Daarnaast heeft hij ook een aardende en stabiliserende werking op het emotionele vlak. Het kalmeert heftige emoties, verminderd stemmingswisselingen en het bevordert emotioneel evenwicht. Shungiet kan je ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en kalmte, waardoor je beter in staat bent om met emotionele uitdagingen om te gaan.

Ook wordt hij geassocieerd met het bevorderen van een heldere geest en mentale focus. Het helpt bij het verminderen van mentale vermoeidheid, het verbeteren van concentratie en het stimuleren van cognitieve functies. Shungiet biedt ondersteuning bij het behouden van mentale helderheid en scherpte, wat gunstig kan zijn voor tijdens je studie, werk en op momenten dat je een belangrijke beslissing moet nemen.

Shungiet helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning op psychisch niveau. Het helpt bij het loslaten van spanningen, zorgen en overmatige gedachten en heeft een kalmerend effect op de geest.

De lichamelijke werking van Shungiet...

Shungiet staat bekend om zijn vermogen om te beschermen tegen elektromagnetische straling, afkomstig van elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, computers en wifi. Het wordt gebruikt als een schild tegen deze straling en helpt de negatieve effecten ervan te verminderen.

Daarnaast versterkt hij het immuunsysteem en verbeterd hij de weerstand van het lichaam tegen ziekten en infecties.

Het wordt vaak gebruikt voor waterzuivering, omdat het onzuiverheden en verontreinigende stoffen uit water absorbeert. Het wordt ook wel gebruikt als een detoxmiddel om het lichaam te ontgiften en te reinigen van schadelijke stoffen.

Tenslotte biedt het ook verlichting bij verschillende fysieke klachten, waaronder pijn, ontstekingen, allergieën en spijsverteringsproblemen. Het wordt daarvoor gebruikt in de vorm van stenen, poeders, of als een elixer om deze klachten te verlichten.

Reinigen en opladen...

Shungiet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023