• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Shiva Lingam

Shiva Lingam is geen traditionele edelsteen, maar eerder een heilige steen of een religieus symbool dat afkomstig is uit India.

Hij is vernoemd naar de hindoegod Shiva, die in het hindoeïsme wordt vereerd als de schepper en vernietiger van het universum. Het woord "lingam" verwijst naar het heilige symbool van Shiva, dat wordt geassocieerd met zijn mannelijke energie en scheppingskracht. Shiva Lingams worden meestal gevonden in de rivierbeddingen van de Narmada-rivier in India, waar ze als natuurlijke formaties worden beschouwd.

Ze hebben een langwerpige en cilindrische vorm, die doet denken aan de vorm van een fallus. Ze zijn glad en gepolijst en hebben vaak een donkerbruine tot zwartbruine kleur. Sommige Shiva Lingams hebben natuurlijke markeringen, patronen of strepen op het oppervlak.

Ze worden dan ook meestal gebruikt als spirituele objecten of religieuze artefacten. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst in altaren, tempels of andere heilige ruimtes. Shiva Lingams kunnen ook worden gedragen als amuletten of hangers, of worden gebruikt tijdens meditatie- en rituele praktijken om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen.

De spirituele werking van Shiva Lingam...

Shiva Lingams symboliseren de eenheid van alle schepping, het verenigen van de mannelijke en vrouwelijke energieën, en de kosmische eenheid. Ze herinneren eraan dat alles in het universum met elkaar verbonden is en dat we deel uitmaken van een groter geheel. Het werken met Shiva Lingams kan helpen bij het ontwikkelen van een gevoel van verbondenheid met de wereld om ons heen en het vergroten van ons kosmisch bewustzijn.

Daarnaast worden ze vaak gebruikt tijdens meditatie en spirituele praktijken om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Ze worden gezien als een krachtig symbool dat helpt bij het ontwaken en activeren van de spirituele energieën binnenin ons. Het werken met Shiva Lingams helpt bij het openen van de chakra's, het stimuleren van de Kundalini-energie en het bevorderen van spirituele transformatie.

Ook stimuleren ze creativiteit en manifestatie. Ze worden gezien als een bron van scheppingskracht en vruchtbaarheid. Het werken met Shiva Lingams stimuleert onze creatieve energieën, het manifesteren van onze intenties en het vervullen van onze doelen en dromen.

Het zijn zuiverende stenen die negatieve energieën transformeren. Ze worden vaak gebruikt bij energetische reinigingsrituelen en helpen bij het verwijderen van blokkades en ongewenste energieën. Het werken met Shiva Lingams kan een gevoel van zuivering en balans bevorderen, zowel op spiritueel als energetisch niveau.

Daarnaast versterken ze de spirituele verbinding. Ze helpen contact te maken met hogere bewustzijnsniveaus en vergemakkelijken het krijgen van spirituele inzichten. Het werken met Shiva Lingams versterkt de intuïtie en bevordert een dieper begrip van het zelf en het universum.

De mentale werking van Shiva Lingam...

Shiva Lingams helpen bij het bevorderen van balans en harmonie op psychisch niveau. Ze helpen verminderen spanningen en innerlijke onrust. Het werken met Shiva Lingams bevordert een gevoel van innerlijke vrede en sereniteit.

Daarnaast staan ze voor transformatie en groei op psychisch niveau. Ze helpen bij het loslaten van oude patronen, overtuigingen en gedragspatronen die belemmerend zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Het werken met Shiva Lingams is stimulerend voor persoonlijke groei, zelfbewustzijn en zelfontplooiing.

De lichamelijke werking van Shiva Lingam...

Shiva Lingams worden vaak geassocieerd met vruchtbaarheid en stimuleren dit dus ook. Verder hebben ze geen specifieke fysieke werkingen, maar de emotionele en spirituele voordelen die deze steen met zich meedraagt heeft indirect wel een positieve invloed op het fysieke lichaam. Het zorgt namelijk voor minder spanning en meer energie. Je gaat je dus indirect beter voelen.

Reinigen en opladen...

Shiva Lingam kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023