• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Shattuckiet

Shattuckiet is een zeldzame en waardevolle edelsteen die bekend staat om zijn opvallende blauwgroene kleur en unieke patronen.

Het is een koperhoudend mineraal dat behoort tot de silicaatgroep. Het wordt meestal gevonden in koperertsen, voornamelijk in Afrika, Namibië en de Verenigde Staten. Shattuckiet wordt vaak geassocieerd met andere koperhoudende mineralen.

Hij heeft, zoals hiervoor al benoemd, een kenmerkende blauwgroene kleur die vaak wordt doorbroken door donkere aders of patronen van andere mineralen. Het mineraal heeft een glasachtige tot zijdeachtige glans en kan worden gepolijst tot een hoogglans. De kleuren en patronen van Shattuckiet maken het een populaire keuze voor sieraden en decoratieve stukken.

Hij wordt dan ook gewaardeerd om zijn schoonheid en daardoor vaak gebruikt in sieraden, zoals hangers, ringen en armbanden. Het kan ook worden gebruikt in sculpturen, decoratieve stukken en edelsteenverzamelingen. Vanwege zijn zeldzaamheid is Shattuckiet meestal te vinden in gespecialiseerde edelsteenwinkels of online.

De spirituele werking van Shattuckiet...

Shattuckiet is een beschermende steen die negatieve energieën afweert en positieve energie aantrekt. Het versterkt de aura en het creëert een beschermend schild om je heen. Daarnaast kan Shattuckiet helpen om af te stemmen op hogere frequenties en spirituele gidsen, waardoor je innerlijke leiding en helderheid kunt ervaren.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met intuïtie en spirituele groei. Het helpt om een diepere verbinding met het hogere zelf tot stand te brengen en kan dienen als een gids bij meditatie en spirituele oefeningen. Hij bevordert ook de ontwikkeling van spirituele gaven en het vermogen om helder te zien en te begrijpen.

Hij wordt ook gebruikt voor energetische heling en het balanceren van de chakra's. Het wordt vooral geassocieerd met de keelchakra, dat verantwoordelijk is voor communicatie en expressie. Het helpt bij het helen van emotionele wonden, het bevorderen van innerlijke harmonie en het herstellen van een gezonde balans op spiritueel niveau.

De mentale werking van Shattuckiet...

Shattuckiet is een krachtige steen voor communicatie en expressie. Het helpt bij het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en assertieve manier. Het wordt vaak gebruikt bij het verbeteren van verbale communicatie, het vergroten van zelfvertrouwen, het bevorderen van openhartige gesprekken, het overbrengen van ideeën op een duidelijke en assertieve manier en het overwinnen van verlegenheid..

Deze steen wordt vaak gebruikt om de mentale helderheid en focus te bevorderen. Het verheldert gedachten, verbeterd het concentratievermogen en vergroot de helderheid van geest. Hierdoor kan hij nuttig zijn bij het nemen van beslissingen en het stimuleren van de cognitieve functies.

Daarnaast heeft hij een kalmerend effect op de emoties en bevordert hij emotionele balans. Het helpt negatieve emoties te verzachten, stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Shattuckiet kan ook helpen bij het loslaten van beperkende emoties en het bevorderen van een positieve mindset.

Shattuckiet stimuleert persoonlijke groei en transformatie. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die belemmerend zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Hij moedigt aan tot introspectie, zelfreflectie en het nemen van verantwoordelijkheid voor persoonlijke groei en welzijn.

De lichamelijke werking van Shattukiet...

Shattuckiet biedt ondersteuning aan het immuunsysteem, waardoor de algehele weerstand tegen ziektes wordt vergroot.

Het is een kalmerende steen die helpt bij het verminderen van stress en spanning. Door ontspanning te bevorderen, heeft Shattuckiet een positieve invloed op het lichaam en biedt hij ook enige verlichting bij fysieke klachten die verband houden met spanning.

Tenslotte ondersteund hij je algemene welzijn. Het stimuleert een gevoel van harmonie en balans, wat gunstig is voor het lichaam. Door positieve energie en vitaliteit te bevorderen, kan Shattuckiet een algemeen gevoel van welzijn ondersteunen.

Reinigen en opladen...

Shattukiet is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023