• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Shangaan Amethist

De Shangaan-amethist is een specifieke variëteit van amethist die afkomstig is uit de regio Shangaan in Zuid-Afrika. Het onderscheidt zich door haar diep paarse kleur en helderheid, ze kan intenser van kleur zijn dan gewone amethist. De kleurvariatie kan te wijten zijn aan de specifieke mineralen en omgevingsfactoren in de Shangaan-regio.

Het belangrijkste verschil tussen Shangaan-amethist en gewone amethist is de herkomst. Shangaan-amethist is afkomstig uit de Shangaan-regio in Zuid-Afrika, terwijl gewone amethist overal ter wereld wordt gedolven, waaronder bekende vindplaatsen in Brazilië, Uruguay en Madagaskar.

De kwaliteit van Shangaan-amethist kan variëren, net als bij gewone amethist. Hoogwaardige stukken hebben meestal een diepere kleur en minder onzuiverheden.

De werking van Shangaan Amethist...

De Shangaan-amethist, zoals gewone amethist, wordt geassocieerd met verschillende spirituele en genezende eigenschappen. Shangaan-amethist wordt vaak gebruikt om spirituele groei te bevorderen. Ze kan helpen bij meditatie en diepere spirituele inzichten. Deze steen wordt geassocieerd met het derde oog-chakra, dat verband houdt met intuïtie en inzicht. Het kan helpen om je intuïtie te versterken en te ontwikkelen.

Shangaan-amethist heeft een kalmerende energie en kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan een gevoel van innerlijke rust en vrede bevorderen. Veel mensen geloven dat amethist, inclusief Shangaan-amethist, bescherming biedt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Ze kan helpen om emotionele en spirituele balans te vinden.

Reinigen en opladen...

Shangaan Amethist mag niet te lang worden blootgesteld aan (fel) zonlicht. Je kunt de steen verder op elke wijze opladen en reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023