• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Sfaleriet

Sfaleriet is een edelsteen die bekend staat om zijn unieke eigenschappen en uiterlijk. Het is een mineraal dat behoort tot de groep van zinksulfiden. Het wordt vaak gevonden in ertsen die zink bevatten. Sfaleriet kan verschillende kleuren hebben, waaronder geel, bruin, groen, zwart en rood. De kleurvariatie wordt veroorzaakt door verschillende sporen van metalen in het mineraal. Hij heeft meestal een harsachtige glans en kan verschillende kristalvormen hebben, zoals kubussen, dodecahedrons en tetraëders. Het mineraal kan ook voorkomen in korrelige, massieve of gestreepte vormen. Sfaleriet kan doorschijnend tot ondoorzichtig zijn, afhankelijk van de zuiverheid en kwaliteit van het mineraal.

Het wordt vaak gebruikt als decoratieve steen, zowel in sieraden als in sculpturen. Door zijn mooie uiterlijk en variëteit aan kleuren kan het aantrekkelijk zijn voor sieradenliefhebbers en verzamelaars. Daarnaast wordt sfaleriet ook gebruikt als een erts van zink, dat een belangrijk metaal is voor industriële toepassingen.

De werking van Sfaleriet...

Sfaleriet wordt voornamelijk gewaardeerd om zijn esthetische waarde. Hij wordt niet vaak geassocieerd met spirituele, emotionele of fysieke werkingen. Stenen hebben echter allemaal een eigen trilling, wat ze uniek maakt. Het kan dus goed zijn dat jij wel werking ervaart bij deze steen.

Dingen die mensen hebben ervaren bij deze steen zijn namelijk:

1. een makkelijker verloop van de meditatie (zelfreflectie, boodschappen en energieën die makkelijker op de voorgrond kwamen, etc.)

2. Betere gronding en verankering. Ook dit is heel handig bij meditaties, omdat je dan makkelijker uit de meditatie geraakt als je deze wil afsluiten.

3. Verbetering in de energetische doorstroming van het lichaam.

4. Versterking van het immuunsysteem.

5. Verbetering van de spijsvertering.

Reinigen en opladen...

Sfaleriet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023