• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Serafiniet

Serafiniet, ook bekend als Groene Chloriet, is een bijzondere edelsteen met unieke eigenschappen.

Het is een groenachtige edelsteen die behoort tot de chlorietgroep van mineralen. Het bestaat voornamelijk uit een mineraal genaamd chloriet, dat rijk is aan magnesium, ijzer en aluminium. Serafiniet wordt voornamelijk gevonden in Rusland, met name in het Oeralgebergte.

Deze steen heeft een heldere groene kleur en kan verschillende tinten en patronen bevatten, variërend van lichtgroen tot donkergroen. Het heeft vaak een zijdeachtige glans en kan insluitsels van andere mineralen bevatten, waaronder kwarts en mica.

De spirituele werking van Serafiniet...

Serafiniet is een krachtige steen voor spirituele groei en transformatie. Het helpt bij het vergroten van je bewustzijn, spirituele inzichten te bevorderen en oude patronen en belemmeringen te transformeren. Serafiniet stimuleert de ontwikkeling van hogere bewustzijnsniveaus en kan spirituele groei versnellen.

Het is een steen die de verbinding met spirituele gidsen en hogere dimensies vergemakkelijkt. Het versterkt de intuïtie, verdiept de communicatie met het hogere zelf en vergemakkelijkt de verbinding met spirituele begeleiding. Serafiniet wordt daarom vaak gebruikt tijdens meditatie of spirituele rituelen om de spirituele verbinding te versterken.

Daarnaast bevordert hij harmonie en balans op spiritueel niveau. Het helpt om de energiecentra van het lichaam in evenwicht te brengen, waardoor een vrije stroom van energie mogelijk wordt. Serafiniet kan ook helpen bij het harmoniseren van de energieën in de omgeving en het creëren van een vredige en positieve sfeer.

Serafiniet wordt ook gebruikt voor energetische bescherming en zuivering. Het absorbeert negatieve energieën en transformeert deze, waardoor een zuivere en positieve energieomgeving wordt gecreëerd. Serafiniet reinigt de aura en beschermt deze tegen energetische invloeden.

De mentale werking van Serafiniet...

Serafiniet wordt gezien als een steen die innerlijke rust en kalmte bevordert. Het vermindert stress, angst en onrustige gedachten. Het biedt ondersteuning bij het omgaan met stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en emotionele spanning. Serafiniet kan helpen om een gevoel van harmonie en evenwicht in de emoties te bevorderen, waardoor je rust en kalmte gaat ervaren.

Hij wordt vaak gebruikt voor innerlijke genezing en het helen van emotionele wonden. Het helpt negatieve emoties, trauma's en blokkades los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor heling en persoonlijke transformatie. Serafiniet moedigt zelfreflectie en introspectie aan, waardoor diepere emotionele genezing mogelijk wordt.

Daarnaast bevordert hij zelfontdekking en zelfexpressie. Het helpt bij het verkennen van de eigen innerlijke wereld, het ontdekken van verborgen talenten en het bevorderen van creatieve expressie. Serafiniet stimuleert authenticiteit en biedt ondersteuning bij het uiten van gedachten en gevoelens.

Ook bevordert hij mentale focus en helderheid. Het vermindert mentale mist, verwarring en afleidende gedachten, waardoor het bijvoorbeeld erg geschikt is als je je moet concentreren tijdens het studeren of het nemen van beslissingen.

Tenslotte stimuleert Serafiniet een positieve mindset. Hij helpt je negatieve denkpatronen te doorbreken, je zelfvertrouwen te vergroten en een optimistische kijk op het leven te bevorderen.

De lichamelijke werking van Serafiniet...

Serafiniet vermindert fysieke spanning en stress in het lichaam. Het helpt bij het ontspannen van spieren, het verlichten van spierpijn en het bevorderen van een gevoel van ontspanning in het lichaam.

Daarnaast ondersteund hij het zenuwstelsel. Het kan helpen bij het kalmeren van zenuwen, het verminderen van nerveuze spanning en het bevorderen van een gevoel van kalmte en welzijn.

Deze steen wordt ook gebruikt om het lichaam te helpen bij het elimineren van toxines en afvalstoffen. Het heeft een zuiverende werking en biedt ondersteuning bij het ontgiften van organen zoals de lever en de nieren.

Serafiniet vermindert fysieke ongemakken. Het helpt bij het verlichten van hoofdpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn en andere soorten pijn en ongemak in het lichaam.

Daarnaast versterkt hij het immuunsysteen. Het stimuleert de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam en het ondersteunt een gezond immuunsysteem.

Reinigen en opladen...

Serafiniet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023