• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Septarie

Septarie, ook bekend als Dragon Stone, is een unieke en fascinerende edelsteen.

Het is een sedimentair gesteente dat ontstaat door een combinatie van mineralen, meestal calciet, aragoniet en chalcedoon. Het bevat ook vaak sporen van andere mineralen zoals ijzeroxide en klei. De karakteristieke scheuren en patronen in het gesteente ontstaan door het proces van krimpen en uitzetten tijdens sedimentatie.

Septarie heeft een kenmerkend uiterlijk met scheuren en spleten die een patroon vormen. Deze patronen worden vaak vergeleken met drakenschubben, vandaar de bijnaam "Dragon Stone". De kleuren van de steen variëren, maar komen vaak voor in aardetinten zoals bruin, geel, oranje en grijs.

Het wordt wereldwijd gevonden, maar enkele bekende vindplaatsen zijn Madagaskar, Utah (Verenigde Staten), Marokko en Australië.

De spirituele werking van Septarie...

Septarie is een aardende steen die helpt om in harmonie te komen met de energieën van de aarde. Het bevordert een gevoel van stabiliteit en evenwicht, zowel op fysiek als op spiritueel niveau. Dit biedt ondersteuning bij het gronden van energieën en het creëren van een stevige basis voor spiritueel werk.

Daarnaast bevordert hij harmonie en communicatie. Het versterkt communicatievaardigheden, zowel intern als extern, en het bevordert harmonieuze relaties. Het maakt ook de verbinding met de hogere spirituele dimensies makkelijker en ondersteund de communicatie met spirituele gidsen en hogere wijsheid.

Septarie wordt ook gebruikt als een beschermende steen die negatieve energieën absorbeert en transformeert. Het creëert een beschermend schild om je heen en het weert negatieve invloeden af. Het transformeert negatieve energieën in positieve, zuiverende energie.

De mentale werking van Septarie...

Septarie bevordert emotionele stabiliteit en evenwicht. Het helpt negatieve emoties te verzachten, stress te verminderen en een gevoel van kalmte en innerlijke vrede te bevorderen. Septarie biedt ondersteuning bij het omgaan met emotionele uitdagingen en het bevorderen van een positieve emotionele gesteldheid.

Daarnaast vergroot hij je zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Hij helpt negatieve zelfovertuigingen te verminderen en een gevoel van eigenwaarde te versterken.

Hij stimuleert transformatie en persoonlijke groei. Het helpt bij het loslaten van oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve energieën, waardoor ruimte ontstaat voor groei en positieve verandering. Septarie wordt daarom vaak gezien als een steen van transformatie en vernieuwing.

Hij wordt ook gebruikt om introspectie en zelfreflectie te bevorderen. Het helpt ons dieper naar binnen te kijken, verborgen aspecten van onszelf te ontdekken en emotionele blokkades op te lossen. Het stimuleert bewustwording en inzicht in onze eigen innerlijke processen.

Septarie verbeterd je focus en concentratie. Het bevordert de mentale helderheid, kalmeert de geest en vermindert afleidende gedachten. Dit kan gunstig zijn bij het studeren, werken of andere activiteiten waarbij concentratie vereist is.

Daarnaast stimuleert hij creativiteit en inspiratie. Het kan helpen bij het ontgrendelen van artistieke expressie, het vergroten van creatieve denkprocessen en het bevorderen van nieuwe ideeën. Septarie biedt ondersteuning voor kunstenaars, schrijvers en andere creatieve individuen die vastlopen in hun proces.

De lichamelijke werking van Septarie...

Septarie verhoogd de vitaliteit en energieniveaus. Het verminderd fysieke vermoeidheid en ondersteund het lichaam bij het herstellen van uitputting.

Daarnaast bevordert hij de spijsvertering. Het helpt bij het verlichten van spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel, maagzuur en constipatie.

Deze steen versterkt je immuunsysteem, waardoor je natuurlijke afweermechanismen van het lichaam worden bevordert.

Hij wordt ook gebruikt bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis. Het heeft een zuiverende werking op de huid en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een gezondere huid.

Septarie bevat calciummineralen zoals calciet en aragoniet. Hierdoor wordt het vaak gebruikt om de opname van calcium in het lichaam te bevorderen, wat belangrijk is voor sterke botten en tanden.

Reinigen en opladen...

Septarie kan op allerlei manieren worden opgeladen. Een fijne manier is door de steen een nacht in de aarde te begraven.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023