• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Scoleciet

Scoleciet is een inosilicaatmineraal dat behoort tot de zeolietfamilie. Het kristalliseert in de orthorombische kristalstructuur en wordt vaak gevonden in de vorm van aggregaten of prisma's.

Hij komt meestal voor in kleuren zoals wit, kleurloos, geel, roze of oranje. Het heeft een glasachtige tot parelmoerachtige glans en kan transparant tot doorschijnend zijn.

Belangrijke vindplaatsen van Scoleciet zijn onder andere India, Brazilië, IJsland, Schotland, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.

Hij wordt voornamelijk gewaardeerd als edelsteen vanwege zijn esthetische waarde. Het wordt vaak gebruikt in sieraden, zoals hangers, ringen en oorbellen. Vanwege zijn poreuze structuur wordt scoleciet ook gebruikt in filtratieprocessen en als katalysator in chemische reacties.

De spirituele werking van Scoleciet...

Scoleciet wordt beschouwd als een steen die de spirituele verbinding kan versterken. Het helpt bij het openen van de derde oogchakra en het bevorderen van helderheid en intuïtie. Scoleciet kan bijvoorbeeld worden gebruikt tijdens meditatie om diepere spirituele inzichten en bewustzijn te verkrijgen.

Daarnaast versterkt hij je intuïtie. Het helpt om je intuïtieve vermogens te ontwikkelen en te vertrouwen op je innerlijke leiding. Scoleciet wordt soms gebruikt tijdens meditatie om de verbinding met hogere wijsheid en intuïtieve inzichten te vergemakkelijken.

Hij wordt ook gebruikt voor energetische reiniging en zuivering. Het helpt bij het verwijderen van negatieve energieën uit de omgeving en het reinigen van de aura. Scoleciet wordt soms ook gebruikt om andere edelstenen te reinigen en op te laden.

De mentale werking van Scoleciet...

Scoleciet helpt bij het loslaten van negatieve gedachtenpatronen en beperkende overtuigingen. Het bevordert een positievere mindset en zorgt ervoor dat je negatieve gedachten om kan zetten in positieve en constructieve denkpatronen.

Hij heeft een kalmerende energie die helpt bij het verminderen van stress en angst. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede en rust, waardoor het gemakkelijker wordt om te ontspannen en in balans te blijven.

Hij bevordert ook communicatie en expressie. Het helpt om gedachten en emoties duidelijk uit te drukken, zowel verbaal als creatief. Scoleciet helpt bij het begrijpen en interpreteren van spirituele boodschappen en intuïtieve inzichten.

Hij stimuleert daarbij ook creativiteit en inspiratie. Hij vergroot je verbeeldingskracht. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt voor kunstenaars due vastlopen in hun proces.

Daarnaast stimuleert hij harmonie en liefdevolle energie in relaties. Het versterkt de banden tussen partners, familieleden en vrienden, en het bevordert begrip en mededogen.

Deze steen wordt soms ook ingezet voor emotionele heling. Het biedt ondersteuning bij het verwerken van traumatische ervaringen, het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van innerlijke genezing. Scoleciet helpt je om diepe emotionele patronen te doorbreken en emotionele veerkracht op te bouwen.

De lichamelijke werking van Scoleciet...

Scoleciet wordt gebruikt om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. Het helpt bij het ontspannen van het lichaam en het verminderen van spanning en angstgerelateerde klachten.

Hij ondersteund je zenuwstelsel. Het kalmeert de zenuwen, vermindert nervositeit en het bevordert een gezonde balans in het zenuwstelsel.

Scoleciet wordt ook gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen. Het helpt bij het kalmeren van de geest, het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van diepere en meer rustgevende slaap.

Daarnaast ondersteund hij je spijsvertering. Het verlicht spijsverteringsproblemen, zoals een opgeblazen gevoel, maagkrampen en indigestie.

Scoleciet wordt gezien als een steen die het energetisch systeem van het lichaam in balans brengt. Het bevordert een vrije stroom van energie door het lichaam, wat kan bijdragen aan het algehele welzijn.

Reinigen en opladen...

Scoleciet is erg breekbaar en kan niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023