• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Sardonyx

Sardonyx is een gestreepte variant van chalcedoon. Het bestaat uit afwisselende banden of lagen van Sarder (bruine tot roodbruine kleur) en Onyx (zwarte kleur). De banden kunnen verschillende breedtes en patronen hebben.

Vanwege de combinatie van Sarder en Onyx vertoont Sardonyx typisch strepen van bruin, roodbruin, wit en zwart. De patronen kunnen variëren, van regelmatige parallelle strepen tot grilligere patronen.

Hij wordt wereldwijd, maar enkele belangrijke vindplaatsen zijn Brazilië, India, Duitsland, Tsjechië, de Verenigde Staten en Uruguay.

Sardonyx heeft een lange geschiedenis van gebruik in sieraden en decoratieve objecten. Het werd al in het oude Egypte, Griekenland en Rome gewaardeerd en werd vaak gebruikt voor cameeën, intaglios, zegelstenen en amuletten.

De spirituele werking van Sardonyx...

Sardonyx is een steen die je bescherming biedt tegen negatieve energieën. Het creëert een beschermend schild, waardoor negatieve invloeden buiten gehouden worden, waardoor je energieveld wordt gereinigd. Daarnaast wordt hij geassocieerd met harmonie en balans. Het helpt bij het harmoniseren van verschillende aspecten van het leven, zoals emoties, gedachten en energieën. Het stimuleert innerlijke vrede en helpt bij het creëren van evenwicht in het dagelijks leven. Door de aanwezigheid van de aardende energie van Sarder heeft Sardonyx ook een aardende en stabiliserende energie. Het helpt om een sterke verbinding met de aarde tot stand te brengen en je te verankeren in het hier en nu. Sardonyx staat sterk in verbinding met het verleden. Het helpt om inzicht te verkrijgen in vorige levens, herinneringen op te roepen en emotionele healing te ondersteunen.

De mentale werking van Sardonyx...

Sardonyx stimuleert ontwikkeling van zelfdiscipline en focus. Het helpt je om je doelen en intenties helder te formuleren en je concentratievermogen te vergroten. Ook versterkt hij je kracht, moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Het helpt bij het overwinnen van obstakels, angsten en uitdagingen, en moedigt je aan om vol te houden, zelfs in moeilijke tijden.

Daarnaast bevordert hij emotionele stabiliteit. Het brengt je emoties terug in balans, het vermindert stress en angst, en het bevordert innerlijke rust. Sardonyx trekt positieve energie en geluk aan. Het bevordert een positieve mindset, het trekt positieve ervaringen aan en het verbetert je algemene welzijn.

De lichamelijke werking van Sardonyx...

Sardonyx verhoogt de vitaliteit en het stimuleert fysieke energie. Het vermindert vermoeidheid en het bevordert een algeheel gevoel van welzijn en levendigheid. Daarnaast versterkt hij je immuunsysteem. Het biedt ondersteuning aan het lichaam bij het afweren van ziekten en infecties, en het bevorderen van een gezond immuunsysteem. De steen wordt traditioneel gebruikt om spijsverteringsproblemen te verlichten. Het bevordert een gezonde spijsvertering, het vermindert maagklachten en het verlicht spijsverteringsongemakken. Sardonyx wordt ook gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het verlicht verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, gewrichtspijn en spierpijn. Mensen ervaren daarnaast ook dat de bloedsomloop verbeterd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Het bevordert de bloedstroom en zuurstofvoorziening naar verschillende delen van het lichaam.

Reinigen en opladen...

Sardonyx kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023