• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Toermalijn - Rubelliet

Roze toermalijn, ook bekend als Rubelliet, is een variant van het mineraal Toermalijn. Roze toermalijn heeft een prachtige roze kleur die kan variëren van lichtroze tot dieproze tinten. Het kan soms een roodachtige of paarse tint hebben.

Roze toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn. Sommige exemplaren hebben een kristalheldere structuur, terwijl andere meer ondoorzichtig zijn.

De werking van Roze Toermalijn...

Roze toermalijn wordt vaak in verband gebracht met de hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het helpt bij het openen en in balans brengen van het hartchakra, waardoor de stroom van liefdevolle energie wordt bevorderd. Hij straalt een zachte, liefdevolle energie uit, waardoor het dient als een krachtige herinnering om liefde, mededogen en vriendelijkheid te cultiveren, zowel naar jezelf als naar anderen. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het openen van het bewustzijn voor hogere spirituele inzichten en het vergroten van de intuïtieve vermogens. Het dient ook als een hulpmiddel bij het versterken van de spirituele verbinding en het ervaren van een diepere verbondenheid met het goddelijke. Roze toermalijn staat bekend om het bevorderen van innerlijke rust, kalmte en balans. Het vermindert stress en het brengt harmonie in je spirituele en energetische systeem.

Roze toermalijn kan helpen bij het bevorderen van emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het kan ondersteuning bieden bij het verminderen van stemmingswisselingen, angst en stress. Het kan ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Deze steen wordt vaak gebruikt voor emotionele heling. Het helpt bij het loslaten van oude pijn, verdriet en negatieve emoties, en het bevorderen van innerlijke vrede en welzijn. Roze Toermalijn biedt ondersteuning bij het helen van emotionele wonden en het bevorderen van een gezonde emotionele balans.

Ook bevordert hij de ontwikkeling van empathie en compassie. Het vergroot het vermogen om de gevoelens en emoties van anderen beter aan te voelen en te begrijpen. Het helpt bij het bevorderen van een liefdevolle en ondersteunende houding ten opzichte van anderen. Hierdoor bevordert hij ook harmonieuze relaties en effectieve communicatie. Het vermindert conflicten, het bevordert begrip en het versterkt de verbinding met anderen. Het biedt ook ondersteuning bij het uiten van gevoelens en emoties op een gezonde en constructieve manier.

Daarnaast stimuleert hij het gevoel van zelfliefde, zelfacceptatie en eigenwaarde. Het helpt bij het loslaten van zelfkritiek, het omarmen van je eigen unieke kwaliteiten en het ontwikkelen van een diepere liefde en acceptatie voor jezelf. Roze Toermalijn bevordert mentale helderheid en focus. Het vermindert mentale verwarring, afleiding en overmatige gedachten. Het biedt ook ondersteuning bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het bevorderen van helder denken. Deze steen helpt bij het verminderen van stress en angst. Het biedt een kalmerende energie die de geest ontspant en helpt om spanning los te laten. Het kan ook helpen bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en welzijn.

Hoewel Roze Toermalijn geen specifieke fysieke eigenschappen heeft, ondersteund het je algemeen welzijn en balans, wat indirect een positieve invloed heeft op het fysieke lichaam. De algemene eigenschappen van Roze Toermalijn, zoals het bevorderen van emotioneel evenwicht, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust, heeft dus een indirecte impact op het fysieke welzijn.

Reinigen en opladen...

Roze Toermalijn kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023