• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Opaal

Roze Opaal is een variant van Opaal, een edelsteen die bekend staat om zijn prachtige kleuren en iriserende glans.

Roze opaal heeft een aantrekkelijke roze kleur die kan variëren van lichtroze tot dieproze tinten. Het kan doorschijnend tot opaak zijn en vertoont vaak een wolkachtig of melkachtig uiterlijk.

Hij wordt gewaardeerd vanwege zijn esthetische schoonheid en spirituele eigenschappen. Het kan worden gebruikt als sieraad, decoratief object, meditatiesteen of als onderdeel van spirituele praktijken.

De spirituele werking van Roze Opaal...

Roze opaal dient als een hulpmiddel voor persoonlijke transformatie en spirituele groei. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van beperkende overtuigingen, het omarmen van veranderingen en het bevorderen van persoonlijke groei op spiritueel niveau.

Hij wordt vaak geassocieerd met de hartchakra, dat het centrum is van liefde, compassie en verbinding. Het helpt bij het openen en in balans brengen van het hartchakra, waardoor je een diepere verbinding met liefde en universele energie kunt ervaren.

Hij straalt dan ook een liefdevolle en zachte energie uit. Het dient als een herinnering om liefdevolle intenties te cultiveren en je spirituele groei te ondersteunen door middel van liefde, mededogen en compassie.

Deze steen biedt ondersteuning bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het vermindert stress, angst en verdriet, en het bevordert innerlijke vrede en harmonie.

Daarnaast helpt hij bij het vergroten van je spirituele verbinding en het openen van kanalen voor spirituele communicatie en intuïtieve inzichten. Het kan ook helpen om je intuïtie te versterken en je spirituele groei te bevorderen.

Deze steen wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust en balans. Het kan helpen bij het kalmeren van de geest, het verminderen van onrustige gedachten en het brengen van harmonie in je spirituele en energetische systeem.

De mentale werking van Roze Opaal...

Roze Opaal staat bekend om zijn vermogen om emotionele heling te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en geborgenheid. Het biedt ook ondersteuning bij het helen van emotionele wonden en het herstellen van evenwicht en harmonie.

Deze steen wordt geassocieerd met liefde en romantiek. Het bevordert liefdevolle en harmonieuze relaties, zowel met jezelf als met anderen. Het vergroot empathie, compassie en vergevingsgezindheid en biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve patronen en het bevorderen van een gezonde emotionele verbinding.

Ook vergroot hij je zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van zelfkritiek, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het versterken van innerlijke kracht en eigenwaarde.

Daarnaast beschikt hij over kalmerende en rustgevende eigenschappen. Het vermindert stress, angst en innerlijke onrust. Het bevordert een gevoel van kalmte, sereniteit en vrede.

De lichamelijke werking van Roze Opaal...

Hoewel Roze Opaal geen specifieke fysieke eigenschappen heeft, ondersteund het je algemeen welzijn en balans, wat indirect een positieve invloed heeft op het fysieke lichaam. De algemene eigenschappen van Roze Opaal, zoals het bevorderen van emotionele heling, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust, hebben dus een indirecte impact op het fysieke welzijn.

Reinigen en opladen...

Roze Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023