• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Natroliet

Roze natroliet, ook bekend als pink natrolite, is een variëteit van het mineraal natroliet. Natroliet is een zeoliet mineraal dat vaak voorkomt in holtes en spleten in vulkanisch gesteente. Ze staat bekend om haar fijne kristalstructuur en de neiging om in naaldvormige aggregaten te groeien. Roze natroliet onderscheidt zich door haar delicate roze kleur. Deze zeldzame roze kleur kan variëren van lichtroze tot dieper roze tinten. Natroliet zelf komt voor in verschillende kleuren, maar de roze variëteit is vooral gewild vanwege haar esthetische aantrekkingskracht. Mineralen zoals roze natroliet worden vaak verzameld door mineralenliefhebbers.

De werking van Roze Natroliet...

Roze natroliet wordt vaak geassocieerd met liefde, compassie en het openen van het hartchakra. Ze wordt gebruikt om emotionele genezing te bevorderen en relaties te verbeteren. Het mineraal wordt gezien als kalmerend en rustgevend. Ze kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties. Veel geloven dat roze natroliet kan helpen bij zelfacceptatie en het loslaten van negatieve zelfkritiek, wat kan leiden tot een positiever zelfbeeld. Het wordt verondersteld om spirituele verbindingen te bevorderen en kan worden gebruikt tijdens meditaties om diepere spirituele inzichten te verkrijgen. Roze natroliet wordt vaak gezien als een steen voor het verbeteren van relaties, zowel romantisch als in vriendschappen, door het bevorderen van begrip en liefdevolle communicatie. Ze wordt vaak in verband gebracht met het hartchakra, dat het centrum is van liefde en compassie. De steen wordt gebruikt om dit chakra in balans te brengen en te activeren.

Reinigen en opladen...

Roze Natroliet kan niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023