• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Haliet

Roze haliet is een unieke en zeldzame vorm van Haliet. Het onderscheidt zich door zijn prachtige roze kleur, die wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van sporen van mineralen zoals ijzeroxide.

De kleur kan variëren van lichtroze tot dieproze tinten. Het heeft een kristalvormige vorm, waarbij de zoutkristallen zichtbaar zijn, of komt voor in een vorm van ruwe brokken, stenen of zoutlampen.

De spirituele werking van Roze Haliet...

Roze haliet wordt geassocieerd met de hartchakra, dat het centrum is van liefde, emoties en verbinding. Het kan helpen bij het openen en in balans brengen van het hartchakra, waardoor je emotionele welzijn kunt bevorderen en een diepere verbinding met anderen en het universum kunt ervaren.

Hij wordt ook gebruikt voor energetische zuivering en bescherming. Hij absorbeert negatieve energieën en zuivert de omgeving. Het helpt bij het creëren van een energetisch harmonieuze ruimte.

Daarnaast is hij erg geschikt om te gebruiken bij meditatie en spirituele groei. Het helpt je om een diepere verbinding met je innerlijke zelf en spirituele bronnen te ervaren. Het kan ook helpen bij het verkennen van je intuïtie en het ontvangen van spirituele inzichten.

De mentale werking van Roze Haliet...

Roze Haliet staat bekend om zijn liefdevolle en zachte energie. Het vergroot liefde, compassie en mededogen, zowel naar jezelf als naar anderen toe. Het dient als een herinnering om liefdevolle intenties in je dagelijks leven te cultiveren.

Deze steen biedt ondersteuning bij het helen van emotionele wonden en het loslaten van negatieve emoties. Het vermindert stress, angst en verdriet, en het bevorderd innerlijke vrede en harmonie.

Ook wordt hij gebruikt om mentale helderheid te bevorderen. Het kalmeert de geest, het vermindert onrustige gedachten en het bevordert focus en concentratie.

Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het verminderen van stress en spanning. Het helpt bij het ontspannen van de geest, het verlichten van nerveuze energie en het bevorderen van een gevoel van kalmte en welzijn.

De lichamelijke werking van Roze Haliet...

Hoewel Roze Haliet geen specifieke fysieke eigenschappen heeft, ondersteund het wel je algemeen welzijn en balans, wat indirect een positieve invloed kan hebben op het fysieke lichaam. De algemene eigenschappen van Roze Haliet, zoals het bevorderen van emotionele balans, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust, hebben dus ook een indirecte impact hebben op het fysieke welzijn.

Reinigen en opladen...

Roze Haliet kan niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023