• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Chalcedoon

Roze chalcedoon kan in kleur variëren van lichtroze tot diep roze. Deze steen is meestal doorschijnend tot semi-transparant. Het is een cryptokristallijne vorm van kwarts (SiO₂). Roze chalcedoon heeft een hardheid van 6,5 tot 7 op de schaal van Mohs. De steen heeft vaak een glanzende of zijdeachtige glans.

Roze chalcedoon wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Madagaskar, India, en de Verenigde Staten.

De werking van Paarse Chalcedoon...

Roze chalcedoon staat bekend om zijn kalmerende werking. Het helpt om stress en angst te verminderen en bevordert innerlijke vrede en rust. De steen wordt geassocieerd met het bevorderen van zelfliefde en zelfacceptatie. Het helpt negatieve gedachten en gevoelens los te laten. Roze chalcedoon wordt vaak gebruikt voor emotionele genezing. Het kan helpen bij het verwerken van verdriet en trauma's en bevordert een gevoel van welzijn en balans.

Roze chalcedoon is sterk verbonden met het hartchakra, wat helpt bij het openen van het hart voor liefde en mededogen. De steen ondersteunt spirituele groei en ontwikkeling, en helpt bij het versterken van intuïtie en spiritueel bewustzijn. Het biedt een beschermend veld tegen negatieve energieën en bevordert energetische zuivering. Het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Sommigen geloven dat roze chalcedoon de bloedcirculatie bevordert en het lichaam helpt bij het herstel van blessures.

Reinigen en opladen...

Roze Chalcedoon kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023