• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Apatiet

Roze apatiet is een bijzondere en zeldzame variant van het mineraal apatiet. De kleur varieert van zacht roze tot intens roze. Roze apatiet kan variëren van doorschijnend tot bijna doorzichtig.

De werking van Roodbruine Apatiet...

Roze apatiet wordt vaak geassocieerd met het hartchakra (Anahata), wat liefde, mededogen en emotionele balans beheerst. Het kan helpen om het hart te openen voor liefde, zowel voor zichzelf als voor anderen. Deze steen wordt gebruikt om emotionele wonden te helen en negatieve emoties zoals verdriet en angst te verzachten. Het bevordert een gevoel van vrede en emotionele balans. Roze apatiet kan bijdragen aan een beter zelfbeeld en zelfacceptatie, wat essentieel is voor persoonlijke groei en welzijn.

Roze apatiet kan helpen bij het stimuleren van creativiteit en het bevorderen van zelfexpressie, wat nuttig kan zijn voor kunstenaars, schrijvers en andere creatievelingen. Net als andere apatietvarianten, kan roze apatiet helpen bij het verbeteren van focus en concentratie, waardoor het nuttig is voor studenten en professionals die zich op complexe taken moeten concentreren.

Hoewel de spirituele eigenschappen van edelstenen niet wetenschappelijk zijn onderbouwd, wordt roze apatiet soms geassocieerd met het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van algehele fysieke gezondheid. Roze apatiet kan bijdragen aan een gevoel van verhoogde energie en vitaliteit, hoewel deze effecten meer spiritueel dan fysiek van aard zijn.

Reinigen en opladen...

Apatiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023