• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rosasiet

Rosasiet is een vrij zeldzame en mooie koperhoudende edelsteen die voornamelijk bekend staat om zijn kenmerkende blauwgroene kleur, vergelijkbaar met turkoois of azuriet. Het kan voorkomen in de vorm van microkristallen op een matrix of als korstvormige aggregaten. De glans van Rosasiet varieert van mat tot glanzend.

Het wordt voornamelijk gevonden in koperertsen in landen zoals de Verenigde Staten, Australië, Mexico, Namibië en Congo. Het wordt meestal aangetroffen als secundair mineraal in de oxidatiezones van kopermijnen.

De spirituele werking van Rosasiet...

Rosasiet wordt geassocieerd met het openen en in balans brengen van de keelchakra. Een evenwichtige keelchakra kan bijdragen aan een betere communicatie, assertiviteit en creatieve expressie.

Daarnaast helpt het bij het vergroten van je bewustzijn en het bevorderen van spirituele groei. Het helpt bij het verkennen van je innerlijke wereld, het vergroten van zelfbewustzijn en het ontwikkelen van spirituele inzichten.

De mentale werking van Rosasiet...

Rosasiet bevordert mentale helderheid en helpt bij het verminderen van verwarring en overweldiging. Het verbeterd de concentratie, het nemen van weloverwogen beslissingen en het stimuleren van helder denken.

Het bevordert innerlijke rust en emotioneel welzijn. Het vermindert stress, angst en negatieve emoties, waardoor een gevoel van kalmte en sereniteit ontstaat. Hij draagt bij aan zelfacceptatie en zelfliefde. Het helpt bij het loslaten van zelfkritiek, perfectionisme en een negatief zelfbeeld. Het stimuleert een gevoel van eigenwaarde en waardering voor jezelf.

Rosasiet draagt daarnaast bij aan het vergroten van innerlijke kracht en veerkracht. Het helpt bij het overwinnen van uitdagingen en tegenslagen, en het stimuleren van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het wordt ook gebruikt om harmonie in relaties te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van misverstanden, conflicten en communicatieproblemen, waardoor een meer vreedzame en liefdevolle sfeer wordt gecreëerd. Het vergroot je empathie en mededogen en helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip en medeleven voor anderen, en kan bijdragen aan het opbouwen van gezonde relaties en het bevorderen van harmonie.

De lichamelijke werking van Rosasiet...

Rosasiet wordt gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.

Vanwege de associatie met de keelchakra wordt Rosasiet ook gebruikt voor keelklachten, zoals keelpijn, keelontsteking en stemproblemen. Het helpt bij het kalmeren en verzachten van de keel.

Hij wordt ook gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen. Het vermindert symptomen van luchtwegaandoeningen, zoals hoesten, benauwdheid en congestie.

Rosasiet wordt geassocieerd met het harmoniseren van de hormoonbalans in het lichaam. Het helpt bij het reguleren van hormonale schommelingen en het bevorderen van een evenwichtige hormoonfunctie.

Reinigen en opladen...

Rosasiet kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023