• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roodbruine Apatiet

Roodbruine apatiet is een minder bekende, maar even fascinerende variant van het mineraal apatiet. Hij is zeldzamer dan bijvoorbeeld de blauwe of groene apatiet. De kleur varieert van roodbruin tot kastanjebruin, vaak met een rijke, aardse uitstraling. Roodbruine apatiet kan variëren van doorschijnend tot bijna ondoorzichtig. Roodbruine apatiet wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Mexico, Myanmar, India, en Madagaskar.

De werking van Roodbruine Apatiet...

Roodbruine apatiet wordt vaak geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het kan helpen om een gevoel van verbondenheid met de aarde te bevorderen en een stabiele basis te bieden voor persoonlijke groei. Deze steen is verbonden met de basis- (Muladhara) en sacrale (Svadhisthana) chakra's, die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, overleving, creativiteit, en seksuele energie. Roodbruine apatiet kan helpen deze chakra's te openen en te balanceren, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en creatieve expressie. Roodbruine apatiet wordt soms gebruikt voor emotionele heling, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

Deze steen kan helpen bij het stimuleren van creativiteit en passie, wat nuttig kan zijn voor kunstenaars, schrijvers en andere creatievelingen. Net als andere apatietvarianten, kan roodbruine apatiet helpen bij het verbeteren van focus en toewijding aan doelen, waardoor het nuttig is voor iedereen die zich geconcentreerd en vastberaden moet blijven.

Roodbruine apatiet wordt soms geassocieerd met het bevorderen van algehele fysieke vitaliteit en energie. Roodbruine apatiet wordt verondersteld te helpen bij het verlichten van fysieke pijnen, vooral die verband houden met de onderste helft van het lichaam, zoals rugpijn en problemen met de benen.

Reinigen en opladen...

Apatiet kan beter niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023