• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rode Jaspis

Rode jaspis, of silex, is een variant van het mineraal kwarts en staat bekend om zijn dieprode kleur. Het is een veel voorkomende edelsteen en wordt al duizenden jaren gebruikt voor sieraden, decoratieve objecten en spirituele doeleinden.

Hij heeft zoals hiervoor benoemd een dieprode kleur. Het kan verschillende tinten rood hebben, variërend van helder rood tot donkerbruinrood. Het heeft meestal een matte of licht glanzende afwerking. Het bestaat voornamelijk uit microscopisch kleine kwartskorrels en kan insluitsels van andere mineralen bevatten.

Rode jaspis wordt wereldwijd gevonden, met belangrijke vindplaatsen in landen zoals Duitsland, Brazilië, Australië, India en de Verenigde Staten.

De werking van Rode Jaspis...

Rode jaspis staat voor aarding en stabiliteit. Het helpt om te verbinden met de energie van de aarde, waardoor je stevigheid en evenwicht kunt ervaren. Ook wordt hij gebruikt als beschermende steen, die negatieve energieën afweert en je energetisch kan gronden. Het helpt om je aura te versterken en je te beschermen tegen negatieve invloeden.

Rode jaspis versterkt moed en daadkracht. Het helpt je om uitdagingen aan te gaan, obstakels te overwinnen en assertief op te treden. Hij bevordert ook emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het helpt om emoties te kalmeren, innerlijke rust te bevorderen en negatieve stemmingen te verminderen. Daarnaast vermindert hij stress verminderen en emotionele spanning. Het bevordert kalmte en innerlijke rust, waardoor je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

Rode jaspis verhoogt je motivatie en het verbetert je de concentratie. Het helpt om doelen te stellen, gefocust te blijven en taken met meer vastberadenheid en energie aan te pakken. Daarnaast vergroot hij je zelfvertrouwen en verbeterd het gevoel van eigenwaarde. Het kan je helpen om positiever over jezelf te denken en je innerlijke kracht te erkennen.

Rode jaspis verhoogt de fysieke energie en vitaliteit. Het vermindert vermoeidheid en verbeterd het uithoudingsvermogen. Daarnaast verbeterd hij ook je bloedsomloop. Het stimuleert een gezonde doorbloeding en kan ook worden gebruikt bij het verminderen van bloedarmoede. Rode jaspis wordt ook gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het verlicht o.a. spierpijn, gewrichtspijn en andere fysieke ongemakken. De steen bevorderd een gezonde spijsvertering en helpt bij het verlichten van maagklachten, misselijkheid en andere spijsverteringsproblemen. Tenslotte versterkt hij het immuunsysteem vergroot de weerstand tegen ziekten. Het bevorderd een gezonde immuniteitsrespons.

Reinigen en opladen...

Rode Jaspis kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023