• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rode Agaat

Rode Agaat is een natuurlijk gekleurde rode agaat. Deze worden ook vaak bijgekleurd, dat zie je aan de felrode kleur. De natuurlijk rode agaat heeft een wat zachtere rode kleur. Soms wordt deze steen ook wel de 'Warrior Stone' genoemd. Oranje rode Agaat wordt ook wel 'Carneool' genoemd.

De werking van Rode Agaat...

De rode Agaat is een meer aardende steensoort dan de gewone agaat. Deze steen houd je met beide benen op de grond. Hij heeft een activerende werking. Wanneer je je wat laag voelt zitten in je energie, kan de rode agaat je helpen hier weer wat meer bovenop te komen. Het is een steen die staat voor kracht en stabiliteit, een beetje vergelijkbaar met Carneool en Tijgeroog. De agaat is een hele fijne steen om je te ondersteunen bij het helder nadenken. Hij motiveert je om logisch naar een situatie te kijken om hierin goede beslissingen te kunnen nemen. Hij laat je zien welke keuzes op dit moment belangrijk zijn voor jouw eigen geluk en gezondheid.

Reinigen en opladen...

Rode Agaat kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023