• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Robijn

Robijn is een edelsteen en een variant van het mineraal korund. Het is bekend om zijn levendige rode kleur en wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en zeldzaamheid.

Robijnen hebben een intens rode kleur, variërend van dieprood tot rozeachtig rood. Ze kunnen ook verschillende tinten en schakeringen van rood hebben. De helderheid varieert van transparant tot doorschijnend.

Ze hebben een hardheid van 9 op de schaal van Mohs, waardoor ze een van de hardste edelstenen zijn na diamanten. Dit maakt robijnen zeer duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik in sieraden.

Ze worden wereldwijd gevonden, maar enkele van de belangrijkste bronnen zijn Myanmar, Sri Lanka, Thailand, Madagaskar, Tanzania en Kenia.

De spirituele werking van Robijn...

Robijn is een steen van passie en liefde. Het activeert de hartchakra en het bevordert liefdevolle energie, diepere verbindingen en romantiek.

Ze versterken de levenskracht en energie. Het helpt bij het vergroten van fysieke vitaliteit, moed en doorzettingsvermogen.

Het is een beschermende steen die negatieve energie en invloeden kan afweren. Het wordt gebruikt om het energieveld te versterken en te zuiveren.

Daarnaast bevordert hij spirituele groei en bewustzijn. Het versterkt de intuïtie, het opent het derde oog en het bevordert helderheid van de geest.

De mentale werking van Robijn...

Robijnen bevorderen emotioneel evenwicht en het verminderen van stemmingswisselingen. Ze helpen bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van innerlijke stabiliteit.

Daarnaast worden ze gebruikt om zelfvertrouwen en motivatie te versterken. Ze helpen bij het overwinnen van twijfels en angsten, en het stimuleren van een positieve mindset en vastberadenheid.

Ook verbeteren ze focus en concentratie. Ze bevorderen helder denken, mentale alertheid en het vermogen om doelen te bereiken.

Ze kunnen ook stress en spanning verminderen. Ze helpen bij het ontspannen van de geest en bevorderen innerlijke rust en kalmte.

Robijn stimuleert ook gevoelens van vreugde, enthousiasme en positieve energie. Het helpt bij het overwinnen van negatieve emoties, het vergroten van zelfvertrouwen en het stimuleren van een optimistische kijk op het leven.

De lichamelijke werking van Robijn...

Robijnen verhogen de fysieke energie en vitaliteit. Ze helpen vermoeidheid te verminderen en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Ze worden ook in verband gebracht met het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van een gezonde hartfunctie. Ze helpen de doorbloeding te verbeteren en de gezondheid van het cardiovasculaire systeem te ondersteunen.

Daarnaast bevorderen ze de spijsvertering en verlichten bijbehorende spijsverteringsproblemen. Ze stimuleren een gezonde spijsvertering en verminderen maagklachten.

Ook stimuleren ze de ontgifting en het reinigen van het lichaam. Ze helpen bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen, waardoor het lichaam in balans blijft.

Vanwege hun associatie met vitaliteit en energie worden robijnen ook gebruikt als bescherming tegen infecties. Ze versterken het immuunsysteem en verhogen de weerstand tegen ziekten.

Reinigen en opladen...

Robijn kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023