• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rhyoliet

Rhyoliet, of Regenwoud Jaspis, is een vulkanisch gesteente dat ontstaat door de snelle afkoeling en stolling van lava of magma. Het behoort tot de groep van felsische of silicarijke gesteenten en heeft een samenstelling die vergelijkbaar is met graniet.

Het gesteente heeft meestal een lichte tot lichtgrijze kleur, maar kan variëren van wit tot roze, rood, bruin of groen, afhankelijk van de mineralen die aanwezig zijn. Het heeft vaak een fijne korrelige textuur, maar kan ook porfyrachtige structuren bevatten met grotere kristallen ingebed in een fijnere matrix.

Het kan wereldwijd worden gevonden in verschillende vulkanische gebieden. Enkele bekende vindplaatsen zijn onder andere Yellowstone National Park in de Verenigde Staten, de Eifel in Duitsland, het Taupo Volcanic Zone in Nieuw-Zeeland en de Pantelleria-eilanden in Italië.

De spirituele werking van Rhyoliet...

Rhyoliet is een aardend gesteente dat kan helpen bij het verankeren van je energie in het hier en nu. Het kan helpen om geaard te blijven tijdens spirituele praktijken, zoals meditatie, om een gevoel van stabiliteit en veiligheid te bevorderen. De steen versterkt de verbinding met de natuur. Het helpt om je bewustzijn te vergroten van de natuurlijke wereld om je heen en om een diepere waardering en respect voor de natuurlijke omgeving te ontwikkelen. Hij wordt geassocieerd met transformatieprocessen en vernieuwing op spiritueel niveau. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die je groei belemmeren, en het stimuleren van positieve verandering en persoonlijke transformatie.

Daarnaast wordt het gebruikt voor zijn beschermende kwaliteiten. Het creëert een energetische barrière om je te beschermen tegen negatieve invloeden en het bevordert een veilige en positieve ruimte. Ook vergroot hij je innerlijke kracht en het bevordert zelfexpressie. Het versterkt je zelfvertrouwen, het uiten van je ware zelf en het bevorderen van authentiek en assertief gedrag.

De mentale werking van Rhyoliet...

Rhyoliet bevordert emotionele balans. Het vermindert stemmingswisselingen, het kalmeert de geest en het bevordert een gevoel van innerlijke rust. Daarnaast vermindert hij stress en angstgevoelens. Het helpt bij het ontspannen van de geest, waardoor een gevoel van kalmte wordt bereikt.

De steen is ook erg geschikt voor zelfreflectie en introspectie. Het helpt bij het verkennen van je innerlijke wereld, het vergroten van zelfbewustzijn en het bevorderen van persoonlijke groei. Ook stimuleert hij creativiteit en inspiratie. Het helpt bij het ontdekken van nieuwe ideeën, het vergroten van artistieke expressie en het bevorderen van innovatief denken. Rhyoliet bevordert mentale helderheid. Het vermindert verwarring, het verbeterd de concentratie en het bevordert helder denken.

De lichamelijke werking van Rhyoliet...

Rhyoliet verhoogt de fysieke energie en vitaliteit. Het vermindert vermoeidheid en verbeterd het uithoudingsvermogen. Daarnaast bevordert hij ontspanning en stressvermindering. Het helpt om spanning en angstgevoelens te verminderen, en een gevoel van kalmte en rust te bevorderen. Rhyoliet wordt ook gebruikt ter ondersteuning van het fysieke herstelproces na ziekte, verwonding of inspanning. Het bevordert genezing en het versterkt het immuunsysteem. Het biedt ondersteuning voor een gezonde spijsvertering. Het bevordert een evenwichtige spijsvertering en het vermindert maagklachten.

Reinigen en opladen...

Rhyoliet kan beter niet worden gereinigd door middel van zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023