• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een mineraal dat bekend staat om zijn roze tot roodachtige kleur, maar kan ook variaties vertonen van lichtroze tot dieprood. Het heeft vaak een gestreepte, gemarmerde of banded textuur en kan doorschijnend tot opaak zijn.

Hij wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Argentinië, Peru, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Rusland. De vindplaats kan invloed hebben op de specifieke kenmerken en kleurschakeringen van het mineraal.

De spirituele werking van Rhrodochrosiet...

Rhodochrosiet wordt geassocieerd met het openen en activeren van het hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en harmonie. Het versterkt liefdevolle relaties, zowel met anderen als met jezelf, en het bevordert een gevoel van verbinding en eenheid.

Het is een steen die staat voor emotionele heling en genezing. Het helpt bij het helen van oude emotionele wonden, het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet en woede, en het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde.

Daarnaast wordt hij geassocieerd met compassie en mededogen. Het ontwikkelt een dieper begrip en respect voor anderen, en het bevordert vriendelijkheid en zorgzaamheid.

Sommige mensen ervaren dat Rhodochrosiet zelfexpressie en creativiteit stimuleert. Het helpt bij het loslaten van belemmeringen en blokkades die de vrije expressie van emoties en creatieve energie belemmeren.

Ook wordt het gebruikt als een beschermende steen die negatieve energieën afstoot. Het creëert een energetisch schild dat je aura en energieveld beschermt tegen externe invloeden.

De mentale werking van Rhrodochrosiet...

Rhodochrosiet wordt vaak gebruikt voor emotionele heling en het bevorderen van een gezonde emotionele balans. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het helen van emotionele wonden en het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde.

Ook vergroot hij zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het vermindert zelfkritiek, bevordert een positief zelfbeeld en het vergroot het gevoel van eigenwaarde.

Sommige mensen ervaren dat Rhodochrosiet helpt bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Het bevordert een gevoel van ontspanning, kalmte en innerlijke rust.

Daarnaast bevordert hij een positieve mindset en het vermindert negatieve gedachten. Het helpt bij het loslaten van beperkende overtuigingen, het vergroot optimisme en het stimuleert een optimistische kijk op het leven.

Rhodochrosiet wordt ook gebruikt om innerlijke groei en bewustwording te ondersteunen. Het helpt bij het ontdekken van diepere lagen van het zelf, het vergroten van zelfinzicht en het bevorderen van persoonlijke transformatie.

De lichamelijke werking van Rhrodochrosiet...

Rhodochrosiet ondersteund een gezond hart en een gezonde bloedsomloop. Het helpt bij het reguleren van de hartslag, het bevorderen van een gezonde bloeddruk en het stimuleren van de doorbloeding.

Het wordt ook gebruikt om het ademhalingssysteem te ondersteunen. Het bevordert een gezonde ademhaling en het verlicht ademhalingsproblemen, zoals astma en bronchitis.

Sommige mensen ervaren dat Rhodochrosiet helpt bij het in balans brengen van hormonen in het lichaam. Het kan ondersteuning bieden bij het verminderen van PMS-symptomen en het bevorderen van een gezonde hormonale werking.

Ook versterkt hij het immuunsysteem en het bevordert de algehele vitaliteit. Het verhoogt de weerstand tegen ziekten en het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Rhodochrosiet wordt ook gebruikt om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Het stimuleert de spijsvertering, het verlicht maagklachten en het bevordert een gezonde darmfunctie.

Reinigen en opladen...

Rhodochrosiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023